(P) Lupta impotriva acneei cu Eucerin DermoPURIFYER!

Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneei, Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneei

rutina de ingrijire a tenuluiPierdem ore in sir in fata oglinzii incercand sa acoperim cosurile inestetice si micile imperfectiuni ale tenului. Stilul de viata extrem de activ, orele putine de somn si stresul cotidian cauzat de munca si de orele state peste program, alaturi de dereglarile hormonale sunt cele care isi pun amprenta rapid asupra tenului nostru.

Si tocmai de aceea, in prezent, acneea reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice la nivel mondial: peste 80% dintre adolescenti si pana la 40% dintre femei sufera de acnee sau de episoade acneice ocazionale.

Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneei, Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneei:
- excesul de sebum
- formarea cosurilor
- dezvoltarea necontrolata a bacteriilor
- inflamatiile
gama Eucerin DermoPURIFYER

Urmeaza cei trei pasi esentiali in ingrijirea tenului si nu vei mai avea motive sa petreci ore intregi in fata oglinzii:

1. Curatarea fetei!

DermoPurifyer Gel de curatareReprezinta pasul numarul unu in cadrul oricarui ritual de ingrijire zilnica. Gelul de curatare Eucerin DermoPURIFYER asigura o curatare eficienta, indeparteaza machiajul si excesul de sebum. Are efect antibacterian, actioneaza impotriva comedoanelor si are o formula fara sapun, cu 6% Ampho-Tensides, ceea ce asigura curatarea delicata si in profunzime a tenului. Produsul este compatibil si cu tratamentele dermatologice anti-acnee.

Pentru curatare, mai poti opta pentru lotiunea tonica Eucerin DermoPURIFYER sau pentru scrubul Eucerin DermoPURIFYER din aceeasi gama.

2. Hidratarea tenului reprezinta o etapa la fel de importanta in tratamentul anti-acnee.


Kudika
18 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri