Setari Cookie-uri

(P) Cadouri de sarbatori de la Sabon

Amprenta SABON o reprezinta inovatiile sale, cum ar fi sapunurile de casa vandute la kilogram, dezvoltarea unor parfumuri speciale, designul unor ambalaje unice si, desigur, atentia in a asculta nevoile celor de langa noi.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii, pentru creatie si pentru ascultarea celuilalt, si din dorinta de a le oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Incepand cu realizarea manuala a sapunurilor de casa, dupa o reteta australiana veche de 70 de ani, SABON s-a specializat in crearea unei experiente personalizate si palpitante, in dezvoltarea de produse de ingrijire pentru trup si suflet, considerand de asemenea ca mediul ambiental face parte integranta din aceasta experienta.

produse Sabon Produsele SABON sunt realizate din ingrediente de inalta calitate, pe baza unor formule ce respecta standardele internationale. Amprenta SABON o reprezinta inovatiile sale, cum ar fi sapunurile de casa vandute la kilogram, dezvoltarea unor parfumuri speciale, designul unor ambalaje unice si, desigur, atentia in a asculta nevoile celor de langa noi. Increderea pe care oamenii o acorda produselor si serviciilor SABON de peste 14 ani, precum si dorinta de a beneficia de o ingrijire naturala, certifica prezenta a peste 100 de magazine in orase cosmopolite din intreaga lume.
Kudika
15 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.