Setari Cookie-uri

(P) Miko Beauty & Miko Med: destinatii perfecte pentru terapiile revolutionare de remodelare corporala!

Miko Beauty Centers si Clinica Miko MED sunt destinatiile care raspund tuturor acestor aspiratii: va oferim cele mai performante tehnologii si cele mai avansate proceduri dermato-cosmetice care elimina complet celulita!

Miko a luat nastere in anul 2000, din dorinta de a revolutiona conceptul de frumusete din Romania, de a aduce cele mai eficiente produse si terapii si de a oferi la acelasi nivel de performanta al serviciilor occidentale o experienta unica de infrumusetare, "Totul sub un singur acoperis". Astazi, in cei aproape 12 ani de prezenta si evolutie, Miko ofera o selectie a celor mai eficiente, sigure si rapide proceduri de remodelare corporala, devenind o adevarata oaza de sanatate, frumusete si relaxare pentru clientii sai.

Sa scapi de celulita! Sa elimini toxinele si depunerile de grasime! Sa ai pielea tonifiata fara durere si fara efecte secundare! Iata ceea ce toate femeile isi doresc! Iar Miko Beauty Centers si Clinica Miko MED sunt destinatiile care raspund tuturor acestor aspiratii: va oferim cele mai performante tehnologii si cele mai avansate proceduri dermato-cosmetice care elimina complet celulita!

Velashape Velashape: primul tratament anticelulitic ce are la baza tehnologia Elos ce combina frecventele radio bipolare cu razele infrarosii si vacuumul remodeland corpul fara a fi necesara o perioada de recuperare. „Efectele acestui tratament se vad inca de la prima sedinta, rezultatul pe termen lung fiind o scadere intre 1 si 7,2 cm a tesutului gras din zona coapselor, a taliei, a feselor si a abdomenului. Toate acestea fara durere sau semne, dimpotriva, va puteti relaxa in timpul masajului” explica dr Lavinia Zalupca, medic primar dermatolog la Miko Med.
Kudika
1 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.