Vanessa Catanas, una din favoritele Finalaei Mondiala Elite Model Look 2011!

Vanessa Catanas, una din favoritele Finalaei Mondiala Elite Model Look 2011!
Kudika
5 Decembrie 2011

Vanessa Catanas, reprezentanta Romaniei la Finala Mondiala "Elite Model Look 2011" din Shanghai, este una dintre cele mai populare concurente.

Vanessa Catanas, reprezentanta Romaniei la Finala Mondiala "Elite Model Look 2011" din Shanghai, este una dintre cele mai populare concurente.

Vanessa Catanas, o adolescenta de 17 ani, din Cluj-Napoca reprezinta Romania in competitia mondiala “Elite Model Look 2011” de la Shanghai, din 6 decembrie.

In aceasta competitie sunt inscrise 70 de concurente reprezentand tot atatea tari.

Pe site-ul oficial al concursului Elite Model Look 2011, organizatorii au oferit posibilitatea fiecarei concurente sa aiba propriul mini-site. Concurentele isi administreaza individual contul si posteaza informatii despre experientele traite pe perioada pregatirilor pentru Finala Mondiala, fotografii si filmulete. Tot aici vizitatorii, prietenii si nu numai pot sa voteze concurenta favorita.

Daca doriti sa o sustineti pe Vanessa, puteti sa intrati aici: http://www.elitemodellook.com/themodels/all/romania.html si sa ii dati un “like”!

Vanessa este foarte bine cotata in acest concurs si noi toti ii tinem pumnii.

In cursul zilei de luni organizatorii Elite Model Look 2011 au postat un intreg articol despre Vanessa Catanas chiar pe prima pagina a site-ului oficial. Articolul o surprinde pe reprezentanta Romaniei in mai multe ipostaze ale pregatirii, de la sedintele foto, fitting si catwalk, pana la sesiunile de make-up (http://www.elitemodellook.com/thefinal/cover/2011-11-28.html).

Garderoba Vanessei, reprezentanta Romaniei la Finala Mondiala ”Elite Model Look 2011”, pe parcursul celor 2 saptamani de training, este completata cu tinute Reserved, iar de zambetul perfect al ei se ocupa centrul stomatologic Dental Aria.

Elite este sinonimul mondial pentru frumusete si stil.

Agentia Elite Model Management a fost fondata in anul 1972 si este cea mai mare agentie din lume, reprezentand la nivel international peste 2000 de modele de pe 5 continente.

Modelele Elite detin copertile a peste 1000 de reviste la nivel mondial, printre ele numarandu-se adevarate legende ale modelingului precum: Claudia Schiffer, Naomi Campbell si Gisele Bundchen.

Concursul atrage anual, la castingurile din cele 70 de tari in care se desfasoara, peste 350 000 de tinere dornice de a pasi in lumea modelingului.

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri