Setari Cookie-uri

55,78% dintre romanii de toate varstele CRED in Mos Craciun

Conform unui sondaj derulat de Liberty Center pe un esantion de 1167 de persoane cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani, 55,78% dintre romani au raspuns afirmativ la intrebarea "Crezi in Mos Craciun?".

Conform celui mai recent studiu derulat de Liberty Center pe platforma ivox.ro, cele mai dorite cadouri pe care romanii si le doresc de la Mos Craciun sunt gadget-urile de ultima generatie (28,23%) si vacantele in strainatate (23,29%).

Conform unui sondaj derulat de Liberty Center pe un esantion de 1167 de persoane cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani, 55,78% dintre romani au raspuns afirmativ la intrebarea "Crezi in Mos Craciun?". Printre motivele invocate de acestia pentru a-si justifica alegerea, se numara faptul ca mosul le aminteste de perioada copilariei, dar si pentru ca este un motiv de bucurie si un prilej de a isi exprima sentimentele frumoase fata de persoanele dragi.

„Asociat cu perioada copilariei, cu momentele petrecute alaturi de familie si cu ideea de speranta, Mos Craciun ramane unul dintre cele mai puternice simboluri ale Craciunului la romani”, a declarat Mihaela Ciceu, Customer Relationship Manager Liberty Center.

Conform rezultatelor, persoanele de sex feminin cred in Mos Craciun intr-o mai mare masura decat persoanele de sex masculin. Astfel, din totalul celor care au raspuns afirmativ la intrebarea „Crezi in Mos Craciun?” (651 de persoane de toate varstele), un procent de 56,2% e reprezentant de persoane de sex feminin si doar 43,7% sunt persoanele de sex masculin.

In paralel, au fost chestionati 1477 de respondenti cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani, cu privire la cadourile pe care ar vrea sa le primeasca de la Mos Craciun anul acesta. Conform rezultatelor, majoritatea romanilor au raspuns ca isi doresc gadget-uri de ultima generatie (28.23%), cat si vacante in strainatate (23.29%).


„Am observat ca de la an la an creste numarul persoanelor care isi doresc gadget-uri de Craciun si aici ma refer la telefoane de ultima generatie, tablete sau playere muzicale. Este si motivul pentru care am decis ca printre premiile de la tombola promotionala de Craciun, desfasurata in perioada 1-23 decembrie la Liberty Center, sa includem si tablete iPad si telefoane inteligente iPhone”, a continuat Mihaela Ciceu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.