Setari Cookie-uri

55,78% dintre romanii de toate varstele CRED in Mos Craciun

Conform unui sondaj derulat de Liberty Center pe un esantion de 1167 de persoane cu varste cuprinse intre 10 si 60 de ani, 55,78% dintre romani au raspuns afirmativ la intrebarea "Crezi in Mos Craciun?".

De pe lista de cadouri pe care si le doresc romanii anul acesta, nu lipsesc nici hainele si accesoriile. Astfel, 13.47% dintre cei care au raspuns la sondaj si-au exprimat dorinta de a primi astfel de daruri.
Surprinzator este faptul ca bijuteriile sau parfumurile scumpe nu ocupa un loc fruntas in clasamentul obiectelor dorite sub brad; doar 4,54% dintre respondenti si-ar dori astfel de cadouri. Nici cartile nu se bucura de o soarta foarte buna, obtinand un procent de 3.52%. Alte cadouri mentionate de romani includ aparaturi electrocasnice, obiecte de decoratiuni interioare sau daruri de lux, precum masini straine.

Studiul a fost derulat ca parte a campaniei promotionale de sarbatori „Eu cred in Mos Craciun”, desfasurata in perioada 1-23 decembrie la Liberty Center si care si-a propus sa reuneasca cea mai mare comunitate de romani care cred in Mos Craciun. In cadrul campaniei, Liberty Center si-a propus sa afle care sunt cadourile dorite de romani anul acesta si sa intocmeasca cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun. Astfel, toti cei care viziteaza Liberty Center pot contribui la redactarea unei scrisori colective catre mosul, care va contine idei de cadouri, surprizele dorite sau asteptarile pe care le au. In plus, acestia il pot intalni chiar pe Mos Craciun la Liberty Center, in fiecare zi, pana pe data de 23 decembrie.

Totodata, toate persoanele care fac cumparaturi de peste 50 de lei din magazinele Liberty Center perioada campaniei, se pot inscrie la tombola de sarbatori si au sansa sa castige premii constand in sisteme home-cinema, tablete iPad, telefoane inteligente iPhone si peste 3000 de vouchere de reducere la magazinele din incinta mall-ului. Marii castigatori vor fi anuntati pe data de 23 decembrie, in cadrul unui eveniment prezentat de unul dintre cei mai indragiti coregrafi din Romania, Bursucu’.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.