Setari Cookie-uri

Karma pozitiva: Cum te aperi de atacurile energetice?

Lumea in care traim este parte a Universului. Trecem prin viata, fiind influentati de anumite energii care ajung sa ne capteze, modificandu-ne starea de spirit. Astfel apare teama, frica, disperarea, ura si dorinta de razbunare sau de distrugere. Traim intr-un mediu in care totul se afla in negare. Sufletele sensibile sunt mult mai usor de influentat, ajungand sa fie dominate de atacurile energetice.

Cum scapi de atacurile negative?


Atacurile energetice pot fi eliminate, insa este nevoie de multa vointa. Ca un gand negativ sa fie absorbit si eliminat de karma pozitiva, trebuie sa intervina puterea de concentrare si de forta interioara. Nu iti fie teama de astfel de energii, ci din contra, invata sa lupti cu ele, sa devii constienta de existenta lor, identificandu-le si facandu-le parte din viata ta. Doar in momentul in care ajungi sa intelegi rolul acestora, vei putea sa le distrugi.

Karma pozitiva: Sfaturi pentru a scapa de atacurile negative

Spiritul nostru trebuie sa se afle in concordanta cu gandurile si energiile pe care le primim. Fenomenele prin care trecem si manifestarile pe care le avem ne pot da de gol, incadrandu-ne in persoane dificile, incarcate cu energie negativa. Atacurile energetice ne schimba viata, ideile si caile pe care le alegem.

Multe dintre lucrurile care se intampla in viata sunt cicluri ale karmei, care revin in jurul nostru pentru a echilibra karma. Legea de baza a starilor karmei este legata de principiul “Ceea ce semeni este ceea ce culegi”. Aceasta este Legea universala a cauzei si efectului. Karma se extinde pe mai multe vieti.

De aceea este indicat ca unui atac negativ sa ii raspundem printr-o energie pozitiva. Astfel, acesta va fi asimilat de puterea optimismului, ajungand sa se autodistruga.

Iata cateva exemple prin care poti scapa de atacurile energetice:



- Dezvolta-ti forta interioara pentru a nu fi dezorientata in viata;

- Ai incredere in tine si in deciziile pe care le iei;

- Invata sa iti tii in frau energiile negative si sa nu trimiti atacuri energetice catre alte persoane;

Karma pozitiva: Invata sa scapi de atacurile energetice

- Gandeste-te la faptul ca atacatorul este persoana cea slaba din acest “razboi”, asa ca nu raspunde prin furie, nervozitate sau teama, ci incearca sa simti compasiune si mila pentru a il ajuta sa se iasa din intunericul in care este;

- Munceste la propria persoana: invata sa te protejezi gandind pozitiv, sa fii puternica si optimista, sa iti setezi prioritatile si sa te identifici cu propriile sentimente;

- Nu fugi de probleme: incearca sa iti rezolvi situatiile dificile chiar daca iti este teama. Astfel prinzi forta, te aperi de dificultati, scapi de vulnerabilitatea emotionala si, implicit, ajungi in situatia in care absorbi tot mai putine efecte din energiile negative pe care le primesti;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.