Setari Cookie-uri

Sarbatori reci intr-o lume fara suflet

Tristete insemnau de mai de mult, pentru ca nu vedeam nici scop nici rost in multe dintre ele. Si nu din motive religioase.

Razboaiele pot fi castigate sau pierdute, dar in batalia din interiorul sufletului omului numai dragostea poate vindeca ranile. Dar pentru asta mai trebuie sa fie si cineva care sa o ofere.

Cand ne straduim sa umplem un vid teribil interior, cateodata acesta ne va consuma, pana la capat. Trecerea peste asa ceva este un obiectiv mai dificil de realizat decat orice altceva de natura materiala si nu il va putea atinge oricine. Foarte putini isi dau seama, iar de obicei este deja prea tarziu, ca urmarirea lucrurilor materiale nu are pana la urma nici un rost daca pierdem ceea ce este intr-adevat valoros pentru spiritul uman: puterea de a iubi.

Poate ca mult prea multe persoane si-au pus problema cum sa treaca peste un suflet vidat de orice si plin de durere, peste o suferinta interioara imposibil de exprimat in cuvinte, peste o senzatie de implozie care se repeta la fiecare secunda.

Daca vrem sa supravietuim trebuie in primul rand sa avem incredere unii in altii, iar acea incredere incepe in inimile noastre, nu din interes material.

Inca mai exista speranta de vindecare, atata timp cat exista suflete printre noi ale caror inimi sunt mai pline de iubire decat de ura.


Viata este cel mult o carte incerta. Poate ar trebui sa fim mult mai multumiti de ce avem, pentru ca si aceste lucruri s-ar putea sa dispara pe parcurs. Si poate ca nu e asa de important cum confruntam moartea, ci cum confruntam viata - sa traim in fiecare zi cu speranta, onoare, curaj, seninatate si dragoste ... ca si cum ar fi ultima.

Un articol de
Max2.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.