Setari Cookie-uri

15 idei de SMS pentru Revelion

Suntem in ajun de Revelion, Anul Nou ne bate la usa. Te invit sa imparti bucuria si fericirea ta alaturi de familie si prieteni. Chiar daca nu esti alaturi de ei, le poti trimite un mesaj scurt in care sa le marturisesti aprecierea ta si sa le oferi gandurile bune.

Suntem in ajun de Revelion, Anul Nou ne bate la usa. Te invit sa imparti bucuria si fericirea ta alaturi de familie si prieteni. Chiar daca nu esti alaturi de ei, le poti trimite un sms scurt in care sa le marturisesti aprecierea ta si sa le oferi gandurile bune.

Iata cele mai frumoase 15 mesaje pentru Revelion:


Mesaje pentru Revelion

1. In Noul An ce vine iti urez sa ai cele mai dulci zile de luni, cele mai perfecte zile de marti, cele mai frumoase zile de miercuri, cele mai fericite zile de joi, cele mai prietenoase zile de vineri, cele mai de succes zile de sambata si cele mai pasionale zile de duminica. La multi ani!

2. La multi ani! Primeste cadoul de la mine plin de dragoste, impachetat cu sinceritate, legat cu afectiune, sigilat cu binecuvantari, realizat pentru a te face sa zambesti intregul an.

3. Iti urez ca in Noul An Dumnezeu sa iti ofere 12 luni pline de fericire, 52 de saptamani incarcate cu iubire, 365 de zile bogate in succes, 8.760 ore umplute de zambete si 52.600 de minute de bucurie. La multi ani!

Idei de mesaje de Revelion

4. Frumusete, prospetime, vise, adevar, imaginatie, sentimente, destin, incredere…. Asta inseamna inceputul unui Nou An. La multi ani!

5. Fie ca lumina astrelor sa iti calauzeasca drumul, ca florile sa iti umple inima de bucurie, ca speranta sa ramana adanc inradacinata in sufletul tau, ca lacrimile sa isi faca simtita prezenta, ca dragostea sa te insoteasca pretutindeni. Fie ca Noul An sa fie minunat! La multi ani!

6. Noul An este la usa. Aminteste-ti ca viata este scurta, indrazneste sa incalci regulile, invata sa uiti repede, aminteste-ti sa iubesti neconditionat, continua sa razi cu inima si niciodata nu regreta nimic. La multi ani!

7. Iti doresc toate cele bune in noul an. Sa incepi perfect cu luna Ianuarie, sa ai parte de dragoste in Februarie, sa fii inconjurata de pace in Martie, sa nu ai nicio grija in Aprilie, sa fii fericita in Mai, sa zambesti din Iunie pana in Noiembrie, si sa te bucuri in Decembrie. La multi ani!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.