Setari Cookie-uri

15 idei de SMS pentru Revelion

Suntem in ajun de Revelion, Anul Nou ne bate la usa. Te invit sa imparti bucuria si fericirea ta alaturi de familie si prieteni. Chiar daca nu esti alaturi de ei, le poti trimite un mesaj scurt in care sa le marturisesti aprecierea ta si sa le oferi gandurile bune.

8. Flori superbe, zambete fericite, noapte colorata, sarbatoare frumoasa, fete zambitoare, prietenii de-o viata… Numai dragoste, fara niciun strop de teama. Sa ai parte de un an nou fericit. La multi ani!

Mesaje speciale pentru Revelion

9. Continua sa zambesti, scapa de lacrimi, mentine zambetul pe buze, lasa in urma durerea, gandeste-te la bucurie, uita ca iti este teama, fii bucuroasa pentru ca este Noul An. La multi Ani!

10. Fericirea sa iti fie prietena, zambetul sa te faca si mai fericita, dificultatile sa te faca mai puternica, succesul sa te faca si mai mandra. Sa ai parte de un an fericit si plin de impliniri. La multi ani!

11. Timpul este precum un rau pe care nu poti merge prin aceeasi apa de doua ori… asta deoarece fluxul care a trecut nu va trece peste tine din nou. Pretuieste fiecare moment al vietii tale si fii fericita. La multi ani!

Sms speciale pentreu Revelion

12. Ii trimit gandurile mele vantului si ii cer acestuia sa ti le aduca in graba. In momentul in care vei simti o adiere rece sa stii ca sunt eu, cea care iti ureaza un an nou fericit, plin de prosperitate si sanatate. La multi ani!

13. In drum catre casa am intalnit Dragostea, Sanatatea, Pace si Bucuria. Aveau nevoie de un loc permanent, in care sa stea, asa ca le-am dat adresa ta. Sper sa ajunga la timp. La multi ani!

14. Cheile mici ajung sa deschida chiar si cele mai mari lacate, cuvintele simple pot reflecta cele mai profunde ganduri, zambetele pot vindeca inimile ranite. Continua sa fii fericita si plina de voiosie. La multi ani!

15. Traieste o poveste de iarna, cu valuri de ninsoare. Descopera, invata sa crezi in dragoste, asculta-ti vocea sufletului, fii deasupra gandurilor negre si continua sa iubesti. La multi ani fericiti!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.