Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta acum sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneii

Cum te poate ajuta EUCERIN? Cu ajutorul DermoPURIFYER, o gama dermatologica special creata pentru a lupta impotriva acneii.

In luna septembrie, Eucerin si-a completat gama DermoPURIFYER
astfel incat are o solutie pentru toate ritualurile de ingrijire si, cel mai important, pentru toate tipurile de acnee (stim cu totii ca acneea poate fi incipienta sau agresiva, iar daca folosim tratamente cu medicamente, tenul nostru poate cadea prada deshidratarii si uscarii).

Noua gama EUCERIN DermoPURIFYER va avea 8 produse:


1. Pentru curatare:
- Eucerin DermoPURIFYER gel de curatare
- Eucerin DermoPURIFYER lotiune tonica
- Eucerin DermoPURIFYER scrub


2. Pentru ingrijire:
- Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta adjuvanta SPF 30 pentru tratamente medicamentoase NOU
- Eucerin DermoPURIFYER crema de zi hidratanta matifianta NOU
- Eucerin DermoPURIFYER crema de noapte NOU

3. Pentru ingrijire complementara:
- Eucerin DermoPURIFYER serum concentrat NOU
- Eucerin DermoPURIFYER stick corector


De ce sunt unice produsele Eucerin DermoPURIFYER?


Deoarece contin substante atent selectate si verificate si beneficiaza de o toleranta excelenta alaturi de eficienta clinica demonstrata pe pacientii predispusi la acnee. Produsele din gama Eucerin DermoPURIFYER previn acneea.

Formula unica DermoPURIFYER
include un complex de ingrediente in curs de patentare:
- Liochalcone A - efect anti-inflamator
- Decandiol - efect anti-bacterian
- L-Carnitina - pentru reglarea secretiei de sebum
- Acid Lactic - cu rol de hidratare (produsele de curatare si crema de noapte)


Mai mult decat atat, produsele sunt compatibile si cu tratamentele dermatologice anti-acnee. Acestea se adreseaza tuturor nevoilor tenului tau, de la primul pas – curatarea tenului, pana la hidratarea acestuia si la ingrijirea complementara.

Acum ca ai inceput lupta pentru frumusetea tenului tau, trebuie sa mai stii ceva! Succesul in aceasta lupta nu vine doar folosind produsele potrivite. Trebuie sa acorzi la fel de multa importanta rutinei de ingrijire a pielii, aceasta garantandu-ti succesul tratamentului, alaturi de produsele folosite.

Ce inseamna asta?

Gandeste-te la tenul tau ca la o relatie, ai grija de el – curata-l cu drag in fiecare zi, gandeste-te la nevoile lui – ofera-i hidratarea de care are nevoie si, nu in ultimul rand, alinta-l – ofera-i mici atentii prin ingrijirea suplimentara. Acestia sunt cei trei pasi pe care trebuie sa-i urmezi cu sfintenie, in fiecare zi: curatarea tenului, hidratarea acestuia si ingrijirea complementara.
DermoPURIFYER Gel de curatare
Eucerin DermoPURIFYER Gel de curatare asigura o curatare eficienta, indeparteaza machiajul si excesul de sebum. Are efect anti-bacterian, si actioneaza impotriva comedoanelor si are o formula fara sapun, cu 6% Ampho-Tensides, ceea ce asigura curatarea in profunzime a tenului. Produsul este compatibil si cu tratamentele dermatologice anti-acnee.
Pret: 46 lei

NOU
Eucerin DermoPURIFYER serum concentrat. Acesta actioneaza in mod eficient DermoPURIFYER Serum concentrat asupra petelor tenului, reduce numarul de comedoane si are functie anti-bacteriana. Poate fi folosit cu succes ca o baza de machiaj si se absoarbe rapid de piele, fiind ideal pentru tenul cu tendinte de ingrasare care are nevoie de o formula usoara, ce nu incarca pielea. Se aplica inaintea cremei hidratante.
Pret informativ: 85 lei

NOU
Eucerin DermoPURIFYER crema hidratanta matifianta este recomandata pentru tenul mixt si gras. Aceasta are o textura usoara, DermoPURIFYER Crema de zi hidratanta matifianta avand un triplu-rol: anti-inflamator, regulator de sebum si anti-bacterian. Formula unica include Licohalcoone A (cu functie anti-inflamatoare), Decandiol (cu functie anti-bacteriana) si L-Camitin (pentru reglarea secretiei de sebum). Produsul nu are miros si ulei, se absoarbe rapid in piele, fiind o baza de machiaj excelenta si actionand eficient asupra petelor pielii. Dupa o utilizare regulata, pielea este matifiata si capata un aspect rafinat si sanatos.
Pret informativ: 70 lei

  • Kudika

    BEE SUN SAFE - Fii fără grijă sub soare!

  • Kudika

    Avon lansează Make-up+Care, gama care îngrijește, uniformizează și...

  • Kudika

    Top 3 moduri de a-ți evidenția ochii vara aceasta

  • Kudika

    Culorile care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024

  • Kudika

    Singurul complex pe care Oana Roman îl are. Vedeta vrea să se lase...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...