(P) Ten acneic? Eucerin te ajuta acum sa lupti impotriva celor 4 factori ce duc la aparitia acneii!

Kudika
27 Decembrie 2011

Eucerin, expertul mondial in stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii, te ajuta acum sa lupti impotriva celor 4 factori care determina aparitia acneii


NOU
Eucerin DermoPURIFYER serum concentrat. Acesta actioneaza in mod eficient DermoPURIFYER Serum concentratasupra petelor tenului, reduce numarul de comedoane si are functie anti-bacteriana. Poate fi folosit cu succes ca o baza de machiaj si se absoarbe rapid de piele, fiind ideal pentru tenul cu tendinte de ingrasare care are nevoie de o formula usoara, ce nu incarca pielea. Se aplica inaintea cremei hidratante.
Pret informativ: 85 lei

NOU
Eucerin DermoPURIFYER crema hidratanta matifianta este recomandata pentru tenul mixt si gras. Aceasta are o textura usoara, DermoPURIFYER Crema de zi hidratanta matifiantaavand un triplu-rol: anti-inflamator, regulator de sebum si anti-bacterian. Formula unica include Licohalcoone A (cu functie anti-inflamatoare), Decandiol (cu functie anti-bacteriana) si L-Camitin (pentru reglarea secretiei de sebum). Produsul nu are miros si ulei, se absoarbe rapid in piele, fiind o baza de machiaj excelenta si actionand eficient asupra petelor pielii. Dupa o utilizare regulata, pielea este matifiata si capata un aspect rafinat si sanatos.
Pret informativ: 70 lei

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri