Cum sa iti petreci timpul mai util cand ziua e atat de scurta

Cum sa iti petreci timpul mai util cand ziua e atat de scurta
Kudika
6 Ianuarie 2012

De cand iarna si-a intrat in drepturi, e din ce in ce mai greu sa te activezi dimineata.

Sursa: Noifetele.ro

De cand iarna si-a intrat in drepturi, e din ce in ce mai greu sa te activezi dimineata. Intunericul si frigul iti distrug cheful de distractie si dormi parca din ce in ce mai mult. Pentru a nu deveni o victima a zilelor scurte, iata cateva sugestii.
pe timpul iernii
1. Adapteaza-ti programul in functie de lumina naturala. Aceasta influenteaza dispozitia generala si este important sa te bucuri de ea cat mai mult posibil. Incearca sa muti activitatile solicitante pe care vara le puteai face si dupa ora 18, cand inca aveai energie suficienta, in prima parte a zilei. Astfel, vei avea mai mult randament si nu vei mai resimti lipsa puterii de concentrare si oboseala spre seara.

2. Dormi mai putin. Desi simti nevoia sa stai in pat toata ziua, letargia se accentueaza daca nu te activezi rapid. Asadar nu dormi mai mult de 8 ore si incearca sa respecti intotdeauna, inclusiv in weekend, acelasi program de somn. Ceasul biologic se va adapta mult mai repede noului sezon.

3. Mananca regulat. Cat de importante sunt mesele pentru ceasul tau biologic si alte sfaturi pentru adaptarea la iarna, afla citind in continuare articolul pe Noifetele.ro

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri