Setari Cookie-uri

Lista magica, umbra lucrurilor care ar putea fi

Din copilarie visam la o viata fericita, plina de iubire si dragoste. Vrem sa avem relatii perfecte, sa ne gasim jumatatea sau sa avem o familie care corespunde tuturor cerintelor noastre. Vrem ca printul sa soseasca pe un cal alb si sa ne ceara in casatorie.

Lista magica este un ajutor al subconstientului de a nu uita visele noastre importante. Forta unei astfel de liste depinde de nivelul de constientizare si de puterea noastra de concentrare. Imagineaza-ti viata in trei sfere, in care sunt incluse trecutul, prezentul si viitorul. Incearca sa acorzi importanta fiecarei sfere si sa te concentrezi asupra acestora in mod egal.

Lista magica, un jurnal al viselor


Lista magica, idealuri scrise pe hartie

Invata sa iti colorezi viata cu imaginatie si, cel mai important, viseaza pentru a putea spera la mai mult. Nu trebuie sa ne conformam cu ceea ce avem, ci este important sa avem aspiratii si idealuri pentru a ne depasi starea spirituala. Nu iti face griji pentru visele naruite pentru ca acestea nu sunt niciodata la voia intamplarii. Ele sunt doar o piesa mica dintr-un joc de puzzle, un capitol dintr-o poveste lunga numita viata.

Realizeaza un jurnal al viselor, in care iti asterni toate dorintele si, din cand, rasfoieste-l pentru a iti aminti care sunt lucrurile care te fac fericita si ce anume vrei de la viata. Aminteste-ti sa visezi cu ochii deschisi, sa iti pictezi lumea in culori stiute doar de tine si sa aduci fericire in viata ta. Pastreaza-ti visele vii si nu uita ca uneori, pentru ca un vis sa se implineasca, e suficient sa il ai.

Amelia Ciurica


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.