Setari Cookie-uri

Inspira-te si tu: 5 idei originale de Valentine's Day

Nu-ti plac inimioarele colorate si toate acele dulcegarii specifice iti taie pofta de ziua indragostitilor. In acest caz uita de cadourile comerciale si nu fa economie de imaginatie. O sa-ti vin si eu in ajutor cu anumite idei utile. Daca vrei sa-ti emotionezi iubitul, pregateste-i un cadou handmade care nu va da niciodata gres.

Daca iti recunostui iubitul in descrierile de mai sus, inseamna ca merita sa-i daruiesti o diploma de excelenta, lucrata in totalitate de tine. Fii cat mai creativa; imbina formalul cu placutul si joaca-ti rolul cat mai ingenios. Sigur va ramane impresionat si cadoul tau o sa-l motiveze pentru viitor.

cadouri handmade pentru valentines day

4.
Povestea noastra

De aceasta data iata un cadou romantic, ingenios si util: un calendar personalizat cu fotografiile voastre. Incearca sa fii cat mai originala. Alege fotografii porivite pentru fiecare anotimp si gandeste-te la cateva citate potrivite pentru fiecare luna din an.

Nu in ultimul rand, opteaza pentru un model de calendar cat mai practic. De exemplu, calendarul de birou ar fi o alegere utila. Sunt convinsa ca darul tau va deveni un obiect important, indispensabil de pe masa lui de lucru.

5. Decupeaza si lipeste

Felicitarile cu ursuleti nu te inspira prea tare si nici dedicatiile excesiv de siropoase nu-ti sunt pe plac? Atunci ar fi cazul sa creezi tu propria felicitare, dedicata exclusiv iubitului tau. Ai nevoie de doua trei reviste, ziare, o hartie cartonata si un lipici. Pentru inceput indoaie foaia cartonata in jumatate, potrivind foarte bine colturile. Din revistele adunate decupeaza cuvinte sau imagini care pot sa compuna o dedicatie romantica. Lipeste mesajul tau pe hartia impaturita in doua si felicitarea este gata.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.