Setari Cookie-uri

Ce fac femeile cu berea

Sau ce vor face, incepand de azi, dupa ce vor obtine de la mine informatiile pretioase de mai jos:

6. Fixativ. Toarna-ti in cap niste bere, inainte sa-ti pui parul pe moate si o sa ai niste bucle de invidiat. Cam tari, e drept, dar asta nu e deloc rau. Ca sotului sa-i vina sa te manance, poti introduce in fiecare bucla cate o sarmaluta. Toarna deasupra smantana si se vor bate lupii la gura lui.

7. Ajuta la bronzat. Cica, daca te dai cu bere cand stai la plaja, bronzul va fi mai rapid, mai auriu, mai uniform si mai frumos. Foarte fericite si atrase de tine vor fi si viespile, mustele sau furnicile, care vor navali asupra-ti cu multa afectiune, precum si vecinii betivi de pe plaja, care, atrasi de miros, vor tabari pe tine si vor incerca din rasputeri sa te bea. O sa iesi foarte rau din povestea asta, dar macar vei avea un bronz auriu…

8. Parfum. O companie din Seattle produce un parfum din hamei si alte ingrediente ramase dupa fabricarea berii. Parfumul exista atat in varianta pentru barbati, cat si in cea pentru femei. Varianta pentru barbati e un cadou perfect pentru el, iubirea vietii tale. In felul asta, n-ar mai ramane niciodata, saracutul, fara bere. I-ar fi pofta si n-ar gasi nici o doza in frigider? S-ar descurca pulverizandu-si doua-trei de jeturi de parfum in gura.

9. Fragezeste carnea pentru gratar. Stropeste carnea cu putina bere si o sa fie mai frageda. Pe-asta am verificat-o pana si eu. Ce ma tot gandesc, de cand am aflat-o: va dati seama ce frageda ar fi fripturica de barbat, la cat e de stropita cu bere, pe dinauntru?

10. Da luciu vaselor de cupru. Cum, nu stiai ca barbatii au matele de cupru?

11. Scoate rugina. Esti Harry Potter si tocmai ai dat, in misteriosul Hogwarts, peste o usa cu clanta blocata si ruginita? Nu te mai chinui s-o deschizi cu vraji. Agita o bere ca pe sampanie, pulverizeaz-o pe clanta si asteapta cateva minute. O sa vezi cum rugina dispare. Berea trebuie sa fie musai a opta. Primele sapte doar te vor fi facut sa crezi ca esti Harry Potter.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.