Setari Cookie-uri

Ce fac femeile cu berea

Sau ce vor face, incepand de azi, dupa ce vor obtine de la mine informatiile pretioase de mai jos:

12. Scoate petele maronii de pe plante. Nu se mai poarta animal print-ul, deci nici plantele cu pete maro nu mai sunt la moda. Stropeste-le cu bere. Petele se vor imbata si vor cadea ca proastele de pe frunze.

13. Omoara melcii. Ingroapa cutii cu bere in gradina. Melcii sunt innebuniti dupa bere, deci vor veni si se vor infrupta pana vor pica lati in cutia cu lichid si se vor ineca. Ti-ai pus problema ca s-ar putea sa fii casatorita cu un melc evoluat, genul care supravietuieste oricarei beri?

14. Pentru sanatate. Berea e buna si pentru inima, si pentru creier, si pentru rinichi, si pentru multe. Calmeaza chiar si stomacul, cu conditia sa nu ai gastrita sau ulcer. Barbatii, cand se intalnesc si beau pana nu mai stiu de ei, o fac fiindca sunt grav bolnavi si nu vor sa-si chinuie familia, tarand-o prin spitale.

15. Pentru picioare obosite. Toarna bere rece intr-un lighean si inmoaie-ti picioarele. Simte-te apoi bine, facand conversatie cu sotul si prietenii lui. Cand simti ca s-a incalzit berea, cheama chelnerul si cere-i sa schimbe continutul ligheanului.

Cam asta fac – sau, cum ziceam – vor face, de azi inainte, femeile cu berea.

In timpul asta, barbatii o beau, o beau si iarasi o beau. De ce o beau? Vineri, 27 ianuarie, la ora 16:00, pe pagina de Facebook a marcii Ciuc Premium, va avea loc o dezbatere care va raspunde la intrebare.
Participa jurnalistul Razvan Exarhu, scriitorul Adrian Georgescu, bloggerii Adrian Ciubotaru, Adi Hadean, Alexandru Negrea, Bobby Voicu si Chinezu, rapper-ul Grasu XXL, actorii Florin Busuioc si Radu Gabriel, comediantii Sergiu Floroaia si Teo. S-au impartit in 6 echipe, fiecare echipa sustinandu-si propria teorie legata de consumul de bere. Pana in ziua dezbaterii, in
pagina aplicatiei, puteti vizualiza filmele de prezentare si vota echipa pe care alegeti sa o sustineti. Neutralitatea confruntarii va fi asigurata de Andi Moisescu, iar arbitru va fi Bogdan Naumovici.

Pana atunci, ziceti-mi si mie: de ce sunt barbatii atat de morti dupa bere? De ce nu vin, de ce nu lichioruri (dulci si parfumate) , de ce nu tarie?

Sursa: Jurnal roz de cazarma si nu numai, blogul Simonei Tache

Citește și:

Featured foto by bioraven via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.