(P) Ghidul de supravietuire al parului meu

Kudika
1 Februarie 2012

Mai putin cunoscut insa este faptul ca parul lui Liv este supus unor adevarate provocari in decursul unei saptamani obisnuite.

Liv TylerSuperba actrita Liv Tyler este admirata si invidiata de milioane de femei din toata lumea, nu numai pentru frumusetea ei, ci si pentru cea a parului sau. Mai putin cunoscut insa este faptul ca parul lui
Liv este supus unor adevarate provocari in decursul unei saptamani obisnuite.

Iata un fragment din jurnalul parului ei:

Luni - Toata ziua la filmari! Parul meu a fost ondulat (foehn, logobigudiuri, tapare – de toate!) Am rugat stilistii sa foloseasca serumul meu, Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair Split End.

Marti - Mi-am spalat parul cu samponul si balsamul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair pentru a-l hrani de la radacina pana la varfuri. Apoi am revenit la filmari – astazi stilistii mi-au indreptat parul.

Miercuri - Din nou la filmari. Astazi parul meu a fost initial indreptat, iar apoi coafat din nou, in stil sauvage, plin de volum.

Joi - Sedinta foto pentru o revista – 4 tipuri de coafuri pentru 4 tinute diferite. Fiecare arata superb, insa parul meu a fost pieptanat, uscat cu foehn-ul, intins cu placa, tapat si prins in agrafe. Auch! O adevarata provocare!

Vineri - O zi de rasfat pentru parul meu! L-am ingrijit cu produsele din colectia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair.

INCEARCA SI TU!

Cu toate ca parul tau nu este supus unor torturi similare celor impuse de meseria lui Liv, acesta trece zi de zi prin provocari ca rupere, periaj, spalare si stilizare. Incearca produsele din colectia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair si te vei convinge.

1. Samponul Pantene Pro-V

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri