Setari Cookie-uri

Invataturile iubirii volumul 2

In lectura lui Mihai Dobrovolschi, audiobook-ul va avea evenimentul de lansare pe 18 februarie, incepand cu ora 16:30, la Carturesti Verona, Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1.

Se lanseaza al doilea volum din audio-ghidul relatiei de cuplu: Invataturile iubirii vol 2 de Adrian Nuta. In lectura lui Mihai Dobrovolschi, audiobook-ul va avea evenimentul de lansare pe 18 februarie, incepand cu ora 16:30, la Carturesti Verona, Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1.

“Heidegger spune ca a iubi un lucru inseamna a-l ocroti in esenta sa. Ce altceva as putea adauga? Ei bine, am adaugat destul de multe. Insa nimic din ceea ce urmeaza sa auzi nu reprezinta un adevar absolut. Viata este asa de surprinzatoare, de noua, de plina de imprevizibil. Cu toate acestea, uneori vei avea senzatia ca ma refer exact la tine. Alteori multe ti se vor parea straine de experienta ta. Sau poate nimic nu pare a avea legatura cu tine. De unde stii insa ca nu va avea? Cum poti fi sigur ca ai aflat totul despre tine? Ce secrete ascunde inconstientul tau? In ce forma vor iesi la suprafata? Cred ca ai dori sa afli macar o parte din aceste lucruri. Desi, fie vorba intre noi, esentialul a fost spus. Cand iubesti o fiinta ai grija de ea. Ar mai fi, totusi, un mic amanunt. Oare ce inseamna a avea grija?” (Adrian Nuta, psiholog)

Volumul 2: “Relatii condamnate la moarte”; “Regimuri de detentie ale iubirii”
Durata totala : 56 min

Invataturile iubirii
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.