Setari Cookie-uri

5 defecte pe care nu trebuie sa le treci cu vederea la jumatatea ta

Asta inseamna ca e normal sa iti vezi prietenul intr-o lumina foarte buna, doar asta inseamna sa-l iubesti, numai ca daca ajungi sa nu observi niciun defect, s-ar putea ca asta sa dauneze relatiei voastre pe termen lung.

Sursa: Noifetele.ro

Dragostea e oarba, dar nu ar trebui sa fie si surda si muta. Asta inseamna ca e normal sa iti vezi prietenul intr-o lumina foarte buna, doar asta inseamna sa-l iubesti, numai ca daca ajungi sa nu observi niciun defect, s-ar putea ca asta sa dauneze relatiei voastre pe termen lung.

1. Probleme cu igiena. Oricat de mult ai vrea sa ignori problema asta, ea nu va disparea de la sine. Si s-ar putea ca nici tu sa nu fii in masura sa oferi o solutie, dar poti incerca sa bati un apropo. Daca nu se schimba nimic, fugi cat de repede poti! Un om care are o problema cu igiena va avea inevitabil si probleme de sanatate, iar multe dintre ele sunt contagioase! Ca sa nu mai vorbim de problemele de popularitate…

vicii 2. Probleme cu viciile. In adolescenta, toti vrem sa ne testam limitele si sa fim respectati in grupul nostru. Mici experimente si teribilisme sunt in limita normalului, dar daca observi ca prietenul tau exagereaza cu fumatul, cu alcoolul sau cu pariurile, nu ar trebui sa pui asta pe seama varstei. Abuzurile pot avea consecinte grave asupra sanatatii sau, in cazul jocurilor de noroc, ii pot cauza prietenului tau probleme financiare grave. Incearca sa-l ajuti, nu te face ca nu observi. Daca te simti pana la urma depasita de situatie, nu e lasitate sa il parasesti, ba chiar e dovada de intelepciune.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.