Setari Cookie-uri

Targ de primavara la Galeria Dalles

Pe langa martisoarele clasice, la tagul de la Galeria Dalles puteti gasi martisoare din ceramica, sticla pictata, cioplite in lemn, innobilate cu plante naturale sau chiar martisoare gastronomice din zahar sau mirodenii, precum anasonul si scortisoara, adevarate opere de arta in miniatura.

Imbraca hainele de primavara si vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ti umple sufletul de bucurie la "Festivalul primaverii".

Traditia spune ca martisorul il apara pe cel care il poarta de rele si de boala si il ajuta sa-i mearga bine tot anul sau ca fetele care purtau martisorul la gat sau la mana aveau pielea alba si frumoasa. Astazi, indiferent ca este purtat la gat sau la reverul hainei, martisorul este un dar frumos si primit cu drag de toate doamnele si domnisoarele.

Targ de Martisor Pe langa martisoarele clasice, la targul de la Galeria Dalles puteti gasi martisoare din ceramica, sticla pictata, cioplite in lemn, innobilate cu plante naturale sau chiar martisoare gastronomice din zahar sau mirodenii, precum anasonul si scortisoara, adevarate opere de arta in miniatura. Dulciurile siciliene din pasta de migdale, dulciurile personalizate din martipan sau partiaj, ciocolateria italieneasca sau ceaiurile si cafelele aromate va vor incanta cu siguranta gusturile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.