Advertorial(P) Ritmul de economisire in pas cu ritmul vietii tale

Kudika
2 Martie 2012

Noi te ajutam sa iti pui deoparte lunar suma de bani pe care decizi sa o economisesti. Si nu trebuie sa faci mare lucru. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba.

Cand viata ta capata un ritm din ce in ce mai alert, planurile de viitor ocupa din ce in ce mai putin timp intr-un prezent atat de grabit.

Dar niciodata nu e tarziu pentru planuri de viitor, iar daca vrei sa incepi unul fara prea mari sacrificii e momentul sa iei in considerare un plan de economisire. Unul mai special, in care tu alegi cat cheltuiesti si cat economisesti. Adica, Planul de economisire de la UniCredit Tiriac Bank.

Noi te ajutam sa iti pui deoparte lunar suma de bani pe care decizi sa o economisesti. Si nu trebuie sa faci mare lucru. Doar sa ai banii in cont si planul de economisire va avea grija sa-si faca treaba. Daca transferi in contul de economii o suma de pana la 500 de lei, dobanda de care beneficiezi este 5%, iar daca suma depaseste 500 de lei, dobanda ajunge la 5,5%. In plus, lunar vei primi dobanda pentru suma stransa, aceasta adugandu-se planului de economisire.

Si asta nu e tot, lunar poti creste suma pe care vrei sa o economisesti, iar conditiile raman neschimbate. Cu siguranta, tentatia e mare, tocmai de aceea oricand ai nevoie poti accesa suma din cont, nu pierzi decat dobanda aferenta ultimei luni.

Alegerile nechibzuite te fac sa cheltuiesti inutil. Economiseste pentru lucruri cu adevarat valoroase!

ecnomiseste!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri