Setari Cookie-uri

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, intr-un pictorial incendiar de promovare a lecturii

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, antrenorul ei personal, sunt protagonistii unei campanii de promovare a studiului si lecturii.

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, antrenorul ei personal, sunt protagonistii unei campanii de promovare a studiului si lecturii. In cadrul campaniei au fost realizate noua fotografii cu cei doi in ipostaze sexy, fiecare fotografie avand un mesaj personalizat. Campania este initiata chiar de Valentin Vasile. Cei doi au intrat pe rand in pielea personajului pentru care studiul este mai important decat orice si care renunta la orice fel de ispita, in favoarea cartilor. Mesajul campaniei se adreseaza atat profesionistilor si specialistilor in nutritie si fitness, cat si celor care fac sport, doua categorii pentru care primul pas inainte de stabilirea obiectivelor de fitness ar trebui sa fie documentarea.





1. Povesteste-ne cum ti-a venit ideea campaniei.


Vali: Tot timpul am spus ca daca as avea resursele sa produc o schimbare in domeniul fitness-ului si nutritiei, aceea ar fi ca atat specialistii cat si clientii sa studieze mai mult, sa citeasca, sa se documenteze. Daca te-ai hotarat sa devii antrenor sau nutritionist, primul pas este o perioada de studiu intens, in care nu numai sa te certifici pentru a practica aceasta meserie dar si sate pui la curent cu toate noutatile in domeniu, ultimele descoperiri si studii de caz. Daca iti doresti sa slabesti, sa te tonifiezi sau sa cresti in masa musculara, primul pas, este de asemenea studiul. Fie apelezi la un specialist care are deja toate cunostintele necesare pentru a te ajuta, fie faci asta pe cont propriu. Si chiar daca ai un antrenor personal, eu recomand sa studiezi pe cont propriu, astfel vei avea parte de informatii nefiltrate si vei putea alege exact solutia care ti se potriveste.

2. Ideea campaniei este una usor atipica pentru tine, cum ai decis sa te implici si ce te-a incantat la aceasta propunere?

Roxana: Propunerea de a ma implica in aceasta campanie a venit din partea lui Vali, antrenorul meu personal. Argumentele m-au convins imediat, mai ales ca o parte din mesajele campaniei se refera la o preconceptie cu care probabil majoritatea femeilor s-au intalnit, si anume ca daca esti frumoasa cel mai probabil potentialul tau se opreste acolo. Shooting-ul nu a fost unul foarte atipic mie, deoarece ipostazele in care am fost fotografiati erau unele sexy.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.