Setari Cookie-uri

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, intr-un pictorial incendiar de promovare a lecturii

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, antrenorul ei personal, sunt protagonistii unei campanii de promovare a studiului si lecturii.

3.Te-ai confruntat pe parcursul carierei de antrenor cu preconceptii legate de nivelul tau intelectual?

Vali: Da. (Zambeste) Oamenii cred ca este un target usor sa fii fit, iar daca esti in forma ce iti mai trebuie pentru a fi antrenor personal, nu-i asa? Ei bine lucrurile nu stau deloc in acest fel. Un antrenor de top poate avea si 10 ani de studiu in spate, si vorbim aici doar de scolile absolvite, la care se adauga studiul pe cont propriu. Iar pentru a fi in forma si a avea tinuta potrivita unui antrenor, stilul de viata pe care trebuie sa il adopti este foarte strict. Dar cred ca cele mai savuroase momente au fost cele in care mi-am invitat partenera la teatru sau la opera. De cele mai multe ori a fost la fel de surprinsa ca si cum as fi invitat-o la cofetarie.



4. Inteleg ca Vali este antrenorul tau personal de ceva timp. Cum v-ati gasit si cum lucrati impreuna?

Roxana: Lucrez cu Vali de doi ani si jumatate si ne-am cunoscut la WorldClass. Ne intelegem foarte bine si cel mai mult ma multumeste la el ca intotdeauna are o solutie. Fie ca vreau sa mai scad putin in centrimetri, sau sa tonifiez mai bine anumite parti el intotdeauna stie ce e de facut. Vali pune foarte mare accent pe documentare, e intotdeauna la curent cu ultimele noutati in fitness si e normal sa fie asa. Niciodata nu ma plictisesc la antrenamente!

5. Ne spui ca primul pas spre un fizic frumos si armonios este studiul si lectura. Care sunt informatiile esentiale pe care ar trebui sa le stie o persoana care are obiective inalte de fitness si de unde si le poate procura?

Vali: Bagajul de informatii este foarte mare si depinde obiectivele tale. Dar masuri generale pe care ar trebui sa le luam cu totii sunt sa mancam putin si des, sa excludem prajilele, junk-food-ul, sucurile si dulciurile din comert, tigarile si alcoolul, sa mancam de cinci ori pe zi legume si de doua ori fructe, sa incercam sa facem miscare cel putin o ora pe zi. Sunt cateva bloguri de specialitate in Romania dar foarte multe informatii pretioase gasiti daca cititi si blogurile de peste hotare. Cand veti avea exercitiul lecturii in domeniu veti sti sa deosebiti singuri specialistii care braveaza si tind sa distorsioneze informatia de cei care sunt fideli stiintei antrenamentului si nutritiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.