Setari Cookie-uri

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, intr-un pictorial incendiar de promovare a lecturii

Roxana Ionescu si Valentin Vasile, antrenorul ei personal, sunt protagonistii unei campanii de promovare a studiului si lecturii.

6. Am putea spune ca ai o forma fizica de invidiat, care este secretul tau?

Roxana: Nu am un secret anume, respect regulile de baza in ce priveste ce si cat mananc, fac masaj si sport cat pot de des. Consider ca orice femeie poate arata asa cum isi doreste daca invata sa se abtina sau doar sa guste din anumite mancaruri si daca adopta sportul ca pe un stil de viata. Nu consider ca faptul ca nu ai suficient timp sau bani poate fi o scuza. Acum sunt multe informatii gratuite, iar cu putin studiu poti fi propriul tau antrenor si nutritionist. In ce priveste timpul, cred ca ne putem rezuma orele de lucru si de dormit la 23 din 24, ca restul de o ora sa il petrecem facand sport.



7. A venit primavara si in curand va fi vara. Ce imbunatatiri putem aduce stilului nostru de viata ca in doua luni sa aratam impecabil in costumul de baie?

Vali: Doua luni nu inseamna prea mult timp, avand in vedere ca organismul uman nu poate arde sanatos mai mult de doua kilograme pe luna. Rezultatele sanatoase merg pana la patru kilograme pe luna dar de obicei atunci jumatate din kilogramele date jos existau datorita retentiei de apa. Puteti sa incepeti sa mancati curat, sa tineti o cura de detoxifiere si un program de 4-5 sedinte de fitness pe saptamana. Incercati in permanenta sa va impingeti limitele mai departe iar rezultatele nu se vor lasa asteptate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.