Kudika
29 Martie 2012

Primavara este un bun prilej sa te apuci de curatenia generala. Nu doar in casa, ci si in garderoba. Cu siguranta ai o multime de haine pe care nu le mai porti.

Primavara este un bun prilej sa te apuci de curatenia generala. Nu doar in casa, ci si in garderoba. Cu siguranta ai o multime de haine pe care nu le mai porti, dar nici nu te hotarasti sa le arunci. Ei bine, noi iti dam o mana de ajutor si iti spunem la ce poti renunta definitiv fara sa-ti para rau.

Cum am schimbat în bine povestea blugilor mei negri prea decolorați

1.Jeansii cu talie foarte joasa

Nu avantajeaza pe nimeni, nu sunt cool si nici confortabili. Asa ca, ce motive ai avea sa ii tii in dulap? Exact, niciunul! Arunca-i si investeste intr-o pereche de jeansi cu talie normala, intr- culoare tare. Sunt unul din must-have-urile sezonului.

2. Colantii animal print

Sunt piesa vestimentara care te duce direct la un dezastru vestimentar. Cu o astfel de pereche de colanti, esti la un pas distanta de a fi vulgara, prea incarcata si chiar kitscoasa. Mai ales daca iti copiaza perfect corpul. Noi zicem ca e mai bine sa nu te risti – poarta colanti negri si combina-i cu un articol animal print. E mult mai de efect, iti garantam.

3. Hainele din blana naturala

Mamele noastre le purtau fara nicio grija, insa in 2012, exista zeci de optiuni de blanuri false, la preturi mult mai bune, pentru care nu mor animale. Evident, daca ai deja in garderoba o „mostenire” de la mama, nu o arunca. Dar nici nu-ti cumpara alta.

Daca ai nevoie de mai mult ajutor, citeste continuarea pe Noifetele.ro

ETIC lanseaza colectia de toamna-iarna 2016-2017, Glam Days
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: