Setari Cookie-uri

Cool Hunt: Joie de Vivre, salon de ceai si mini-cuisine

Imi plac ceaiurile si ador ceainariile care iti ofera un meniu variat si atragator. Acestea fiind zise, am gasit in zona Eroilor pe langa Academia Militara "Joie de Vivre", o ceainarie care mi-a atras atentia.

Cum a iesit in evidenta? Ei bine, cand te plimbi pe o strada cu multe case si vezi intr-o curte cateva masute si o poarta deschisa, nu ai cum sa nu intri.

Am luat cativa prieteni iubitori de ceaiuri cu mine si am pornit la drum. Am intrat in curtea care era de fapt o terasa micuta si ne-am asezat la o masa ascunsa dupa cateva plante. Prima impresie a fost destul de ok, ceea ce ne-a placut foarte mult a fost faptul ca aveai intimitate si nu erai nevoit sa stai inghesuit scaun in scaun.

A fost putin ciudat ca am fost singurii clienti din ceainarie, dar ce-i drept, era inca devreme tinand cont ca ceainaria se deshide de la 12:00 si se inchide pe la ora 24:00. Am asteptat cuminti la soare meniurile si am inceput sa analizam tot ce era acolo. O domnisoara draguta ne-a ajutat cu tot ce aveam nevoie si da, a fost chiar foarte de treaba.

Primul lucru care l-am observat este ca Joie de Vivre este mai mult decat o simpla ceainarie; este un salon de ceai si mini-cuisine, un loc in care sa poti savura diferite bauturi ca: limonade, cafea, coniac, bere sau cocktail-uri. De asemenea, daca iti este foame, sa stii ca poti alege dintre supe, salate, tapas, paste, sandwhich-uri sau deserturi delicioase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.