Cool Hunt: Joie de Vivre, salon de ceai si mini-cuisine

Cool Hunt: Joie de Vivre, salon de ceai si mini-cuisine
Kudika
25 Aprilie 2012

Imi plac ceaiurile si ador ceainariile care iti ofera un meniu variat si atragator. Acestea fiind zise, am gasit in zona Eroilor pe langa Academia Militara "Joie de Vivre", o ceainarie care mi-a atras atentia.

Cum a iesit in evidenta? Ei bine, cand te plimbi pe o strada cu multe case si vezi intr-o curte cateva masute si o poarta deschisa, nu ai cum sa nu intri.

Am luat cativa prieteni iubitori de ceaiuri cu mine si am pornit la drum. Am intrat in curtea care era de fapt o terasa micuta si ne-am asezat la o masa ascunsa dupa cateva plante. Prima impresie a fost destul de ok, ceea ce ne-a placut foarte mult a fost faptul ca aveai intimitate si nu erai nevoit sa stai inghesuit scaun in scaun.

A fost putin ciudat ca am fost singurii clienti din ceainarie, dar ce-i drept, era inca devreme tinand cont ca ceainaria se deshide de la 12:00 si se inchide pe la ora 24:00. Am asteptat cuminti la soare meniurile si am inceput sa analizam tot ce era acolo. O domnisoara draguta ne-a ajutat cu tot ce aveam nevoie si da, a fost chiar foarte de treaba.

Primul lucru care l-am observat este ca Joie de Vivre este mai mult decat o simpla ceainarie; este un salon de ceai si mini-cuisine, un loc in care sa poti savura diferite bauturi ca: limonade, cafea, coniac, bere sau cocktail-uri. De asemenea, daca iti este foame, sa stii ca poti alege dintre supe, salate, tapas, paste, sandwhich-uri sau deserturi delicioase.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri