Setari Cookie-uri

Cool Hunt: Joie de Vivre, salon de ceai si mini-cuisine

Imi plac ceaiurile si ador ceainariile care iti ofera un meniu variat si atragator. Acestea fiind zise, am gasit in zona Eroilor pe langa Academia Militara "Joie de Vivre", o ceainarie care mi-a atras atentia.

Comanda noastra a fost simpla: o limonada cu frunze de menta, un ceai rece si un suc. Din pacate nu ne era foame, dar totul arata excelent in meniu. Comanda a venit repede, iar dupa ce am terminat discutiile noastre tipice, am fost invitati sa alegem un joc dintre cele puse la dispozitie de salon.

Asa ca am pasit in interiorul ceainariei si am cercetat dulapul cu jocuri, carti si reviste. Am avut de ales dintre cateva variante de jocuri (Monopoly, Domino, Dixit etc) si reviste interesante. Am luat in brate tot ce am putut duce si m-am intors pe terasa cu un zambet mare.

Cum am mai spus, imi plac ceainariiile care iti ofera mai mult decat un ceai intr-o cana si apoi te trimit acasa. Imi place sa existe ceva care sa ma faca sa mai stau si “Joie de Vivre” are acel ceva. Impresionant este si cum arata salonul pe dinauntru: este aranjat cu bun gust, este stilat, dar din pacate era gol cand l-am vizitat.

Citește și:

Ne-ar fi placut sa existe pe terasa macar o boxa cu muzica linistitoare pe fundal pentru ca fiind singurii clienti, erau momente in care ne simteam ciudat de singuri (noroc cu sunetul pasarilor). Inainte sa plecam au inceput sa mai apara clienti, deci problema a fost ca am ajuns noi prea devreme acolo.

Ceainaria este un loc bun de relaxare mai ales cand poti sa stai pe terasa la soare ascuns printre toate plantele decorative. Ne-a placut, nu am plecat cu portofelul gol si mai vrem sa mergem acolo. Angajatii au fost foarte draguti cu noi, iar asta ne-a facut sa ne simtim si mai bine la ceainarie. Daca esti in cautarea unui loc linistit in Bucuresti, poate ar trebui sa vizitezi aceasta ceainarie pentru ca s-ar putea sa fie exact pe gustul tau!

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.