La World Class Fitness Center America House, cel de-al 7-lea club din Bucuresti recent inaugurat, pasionatii de sport se pot antrena express si in pauza de birou, traind o experienta fitness distractiva tocmai in buricul targului- Piata Victoriei, cladirea America House, etaj 1. Deschiderea noului club, a venit ca urmare a cererii sectorului corporate dar si privat din zona, pentru care conceptul de „lunch break” a avansat de la banalul pranz, la „fitness and lunch break”. Nu degeaba, compania se pozitioneaza drept „al treilea loc in care trebuie sa fii dupa casa si birou”.

“Ne-am dezvoltat impreuna cu voi, si va multumim! Am evoluat in functie de cererile si asteptarile voastre, dar in acelasi timp am oferit pietei un nou trend, am imprimat cultura traiului sanatos. Am creat dependenta fata de activitatea fizica, fata de miscare. Dupa unsprezece ani de realizari si 9 cluburi deschise, zambetul vostru de dupa antrenamente este satisfactia noastra de zi cu zi. Meritati un nou environment efervescent, unde energia se contopeste cu formele perfecte si armonia exact in centrul orasului- World Class America House” spune Madalina Tanasescu, managerul clubului.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine. World Class America House pune la dispozitie Gym & Cardio, Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata.

Toate detaliile au fost proiectate in jurul conceptului “a III-a locatie in care trebuie sa te afli dupa job si casa" unde membrii pot evada pentru a-si reincarca bateriile si a cunoaste noi prieteni. Intregul club respira prin culoare si energie , experienta de fitness fiind una motivationala si distractiva World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii si trenduri in industria de fitness din întrega lumea, bazandu –se pe noile tendinte în domeniul fitness-ului si anume Functional Training – antrenament functional.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: