Pentru World Class a devenit o preocupare continua construirea unor cluburi din ce in ce mai bune, personalizate pentru fiecare public tinta specific locatiei.

“Ne-am dezvoltat impreuna cu voi, si va multumim! Am evoluat in functie de cererile si asteptarile voastre, dar in acelasi timp am oferit pietei un nou trend, am imprimat cultura traiului sanatos. Am creat dependenta fata de activitatea fizica, fata de miscare. Dupa unsprezece ani de realizari si 9 cluburi deschise, zambetul vostru de dupa antrenamente este satisfactia noastra de zi cu zi. Meritati un nou environment efervescent, unde energia se contopeste cu formele perfecte si armonia exact in centrul orasului- World Class America House” spune Madalina Tanasescu, managerul clubului.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine. World Class America House pune la dispozitie Gym & Cardio, Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata.

Toate detaliile au fost proiectate in jurul conceptului “a III-a locatie in care trebuie sa te afli dupa job si casa" unde membrii pot evada pentru a-si reincarca bateriile si a cunoaste noi prieteni. Intregul club respira prin culoare si energie , experienta de fitness fiind una motivationala si distractiva World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii si trenduri in industria de fitness din întrega lumea, bazandu –se pe noile tendinte în domeniul fitness-ului si anume Functional Training – antrenament functional.

Ce inseamna Functional Traininig? Functional training sau antrenamentul functional presupune efectuarea acelor exercitii create special pentru a ne imbunatati performanta in activitatile zilnice, adica miscari pe care le efecutam in viata de zi cu zi, precum urcatul scarilor, ridcarea/impingerea/transportarea diferitelor greutati, sariturile, cataratul. Spre deosebire de antrenamentul de forta clasic, care se concentreaza pe antrenarea izolata a unei grupe de muschi , antrenamentul functional implica participarea simultana a mai multor muschi si articulatii. Exercitiile specifice acestui tip de antrenament necesita coordonare, echilibru, control al miscarii, dar si o contractie musculara identica miscarii pe care o imita si pentru care a fost creat. Daca ne dorim un corp functional (adica un corp care functioneza in conditii optime) atunci trebuie sa il antrenam cu exercitii functionale.

Cu ce anume se lucreaza in tratamentul functional? Metodele de antrenament sunt noi si distractive. Se folosesc diferite obiecte de lucru - TRX, RIP-TRAINER, KETTLEBELL, GYMSTICK, FRANGHII , TRAMPOLINA, MINGI MEDICINALE, SWISSBALL, BOSU sau pur si simplu greutatea propriului corp.

“Totalul investitiei pentru cel de-al 9-lea club World Class, se ridica la aproximativ 900,000 Euro, reprezentand atat costurile de constructie cat si echipamentele, impartit intre proprietarii America House si World Class. In conformitate cu obiectivul nostru de a avea intre 15-20 cluburi pana in 2014 suntem in negociere pentru mai multe locatii noi. Semnate si confirmate, noile locatii includ -World Class Titan- ce se va deschide in cursul acestui an, precum si inceputul constructiei clubului pilot in Floreasca, un club de 4,000 metri patrati ce va oferi o experienta absolut unica si exclusivista sub un nou brand” spune Mikael Fredholm- CEO World Class International.

Desfasurand o strategie activa de asset management chiar din 2011, AEW Europe a reusit cu succes sa prelungeasca contractele de inchiriere ale chiriasilor stabiliti pe termen lung in America House, reprezentand peste 13.000 m2 spatii de birouri (Tuca Zbarcea & Asociatii, Deloitte, Ambasada Japoniei ) si a inchiriat 4.100 m2 din spatiile vacante de birouri si de retail, ceea ce a constituit o realizare importanta, avand in vedere piata imobiliara dificila din prezent. “

Cu toate acestea, munca noastra nu a luat sfarsit, avem in continuare de inchiriat 3.500 m2 de spatii de birouri in America House, impreuna cu Jones Lang LaSalle, care a fost desemnat agent exclusiv de inchiriere pentru aceste spatii”, declara Isabelle Clerc, Head of Asset Management AEW Europe in Europa Centrala. Jones Lang LaSalle a fost responsabila si de tranzactia de inchiriere a spatiului World Class de 920 m2 din America House.

World Class International este unul din cele mai mari lanturi de fitness din Europa detinand la ora actuala filiale in peste 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu. Romania este cel mai important pion, insumand 9 centre .

  • Kudika

    CANNASEN®, gama de produse pe bază de canabidiol natural, este...

  • Maria Crisan

    Dove lansează campania #FărăSfaturiToxice în cadrul Programului...

  • Kudika

    Ţii post sau eşti vegan? Iată cum poți obține proteinele necesare,...

  • Kudika

    ERIC PRYDZ, BEBE REXHA, AVA MAX, FERG, FRENCH MONTANA, WIZTHEMC VIN...

  • Kudika

    Show-ul Eveniment aniversar: 10 ani de la lansarea FROZEN ajunge în...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...