Setari Cookie-uri

Top 10 celebritati locale

Catalin Maruta s-a pozitionat pe locul 8 in topul celor mai populare vedete masculine din Romania, in aprilie. Andreea Balan si Andreea Patrascu au intrat in top 10 celebritati feminine

Cununia lui Pepe l-a plasat pe Catalin Maruta pentru prima data in top 10 cele mai populare vedete masculine din Romania. In aprilie, Maruta a avut 80 de aparitii in media, potrivit mediaTRUST Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare.

Top 10 celebritati

Luna trecuta, Catalin Maruta a aparut in presa romaneasca mai mult decat de obicei, intrand astfel in topul celor mai mediatizate vedete masculine din Romania. Maruta este cel care a adus cununia lui Pepe cu Raluca Pastrama in direct la Happy Hour, emisiunea pe care o gazduieste la PRO TV. Totodata, faptul ca acesta si sotia sa, Andra, au fost nasii mirilor a contribuit la numarul de aparitii inregistrate in media.

Pepe a urcat cateva locuri in acest top, ajungand de pe a zecea pozitie pe a saptea, de la 62 de aparitii media la 96. Subiectele legate de nunta sa au dus la cresterea vizibilitatii sale in presa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.