Setari Cookie-uri

Top 10 celebritati locale

Catalin Maruta s-a pozitionat pe locul 8 in topul celor mai populare vedete masculine din Romania, in aprilie. Andreea Balan si Andreea Patrascu au intrat in top 10 celebritati feminine

Pe prima pozitie in clasamentul realizat de mediaTRUST este deja nelipsitul Gigi Becali, despre care s-a pomenit in media de 476 de ori. Comparativ, in martie, acesta a avut 648 de aparitii media.

In topul celor mai mediatizate 10 celebritati feminine se remarca, in aprilie, Andreea Balan, care a avut 37 de aparitii media, la fel ca si Adelina Pestritu. Balan a intrat pentru prima data in top, in parte datorita show-urilor TV la care a fost prezenta luna trecuta. De asemenea, Andreea Patrascu a aparut des in presa, in aprilie, in articole care fac referire la ea si sotul ei, Cabral, si la cum isi petrec cei doi timpul liber.

Nicoleta Luciu si nunta sa cu Zsolt Csergo, care a fost o surpriza, avand loc in aceeasi zi in care cei doi si-au botezat tripletii, a determinat pozitionarea divei pe primul loc in topul celor mai mediatizate 10 celebritati feminine din Romania.

Citește și:

Informatii oferite de mediaTRUST

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.