Setari Cookie-uri

5 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericita

Lucrurile mici sunt cele care fac diferenta.

In momentul in care simti "nevoia" de a lupta pentru a iti spune punctul de vedere si a refuza sa fii de acord cu alte persoane, gandeste pentru cateva secunde, punand in balanta dreptatea ta si dragostea. Care cantareste mai mult?

2. Renunta la dorinta ta de a controla totul

Fii dispusa sa renunti la nevoia de a controla mereu ceea ce se intampla cu tine si in jurul tau: situatii, evenimente, persoane, familie, cunostiinte. Fie ca sunt persoane dragi pentru tine sau doar colegi sau poate chiar straini pe care ii intalnesti pentru prima data, permite-le sa fie asa cum isi doresc. Lasa de la tine si da-le voie sa fie firi normale. Te vei simti minunat.

3. Renunta la nefericire

Renunta la nevoia continua de a te plange legat de anumite aspecte ale vietii tale. Invata sa vezi dincolo de aparente si sa privesti partea buna a lucrurilor. Incarca-te cu energie negativa, stand in preajma persoanelor fericite si invata sa apreciezi ceea ce ai. Aminteste-ti de fiecare data ca nimeni nu este in masura de a te face nefericita si ca nicio situatie nu te poate depasi decat data tu permiti acest lucru.

Citește și:

4. Renunta la dorinta de a impresiona alte persoane

Nu mai incerca atat de mult sa fii ceva ce nu esti doar pentru a ii face pe altii sa fie multumiti. In momentul in care incetezi sa incerci sa te transformi intr-o alta persoana si sa te accepti asa cum esti, vei realiza ca fericirea este foarte aproape de tine. Iti vei intelege temerile, vei invata sa traiesti cu defectele si iti vei descoperi adevarata personalitate, fara masca pe care o purta zi de zi.

5. Renunta la trecut

Da, inteleg, este dificil. Putem spune chiar ca este cel mai greu lucru pe care il putem face mai ales cand prezentul si viitorul arata atat de infricosator. Ia in considerare faptul ca trecutul este o etapa a vietii peste care trebuie sa treci, asa ca ingroapa adanc in inima toate amintirile dragi si alunga durerea si suferinta din viata ta. Traieste in prezent, aceasta este viata ta, bucura-te de ceea ce ai. Aminteste-ti ca, pana la urma, viata este o calatorie, si nu o destinatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.