Advertorial (P) Peugeot 208: Re-generarea

Noul Peugeot 208 este un model urban, de segment B, fabricat inca din momentul lansarii in doua versiuni de caroserie, cu 3, respectiv 5 usi.

Peugeot a adoptat cele mai ambitioase specificatii ale segmentului B European pentru a creea un autoturism capabil sa marcheze un salt spectaculos peste generatii. Constient ca un simplu face-lift nu mai este suficient, Peugeot nu a ezitat sa rescrie cartea regulilor si sa reinventeze principii pe care au fost realizate modele de referinta precum 205, 206 si 207.

Aceste principii au fost re-generate si astfel a aparut noul Peugeot 208, un model care se adreseaza unei mari diversitati de clienti, proveniti dintr-o piata exigenta, cu cereri in permanenta schimbare. ”Cred ca va exista un “inainte” si un “dupa“ 208. Aceasta masina marcheaza cu adevarat o noua etapa, un moment definitoriu pentru Peugeot”, precizeaza Alain Tranzer, Director Proiect 208

Peugeot 208 intruchipeaza principiile agilitatii si eficientei. Solutiile tehnice aplicate il fac un vehicul mult mai usor decat predecesorul (-110 kg in medie comparativ cu 207 si nu mai putin de -173 kg pentru o gama care incepe de la 975 kg), aerodinamic si foarte compact (-7 cm in lungime si -1 cm in latime). Aceste beneficii sunt accentuate de spatiul pentru ocupanti mult mai mare, +5 cm in zona genunchilor pentru pasagerii din spate si un plus de 15 dm³ in volum, ca o dovada a performantei arhitecturale optimizate. “In comparatie cu 207, ne-am dorit o masina mai mica in exterior si mai mare in interior” afirma Cristophe Clochard, Director Consolidare 208

Peugeot 208 da o noua forma si rafineaza noile coduri stilistice ale marcii. Grila flotanta, semnatura blocurilor optice frontale, luminile spate in forma de bumerang – fiecare detaliu este desenat in raport pefect cu echilibrul masinii, structurat pe o „coloana vertebrala”, care este si mai vizibila pe plafon. Sculptat, atletic, pur si in acelasi timp sofisticat, 208 proiecteaza Marca spre o noua si atractiva modernitate, sugerand senzualitate, energie si delicatete.


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri