AdvertorialPortret: Tatiana Marinescu, imaginea Kudika

Kudika
5 Iulie 2012

Imaginea Kudika este reprezentata de o femeie puternica, frumoasa, cu o cariera de succes.

Reclamele campaniei Kudika au impanzit toata tara! Cu siguranta, v-ati intrebat cine este frumoasa roscata care va priveste atat de intens din panourile publicitare.

Nu mai prelungim suspansul, deoarece ne face o mare placere sa va anuntam ca imaginea Kudika este reprezentata de o femeie puternica, frumoasa, cu o cariera de succes. Este vorba despre manechinul international si actrita Tatiana Marinescu ce a fost special aleasa pentru a reprezenta Kudika si sloganul campaniei noastre: Fii tu insati! Tatiana este o femeie pregatita sa isi reveleze in fiecare zi, cu entuziasm, diferitele fatete ale feminitatii si identitatii ei. Ea este cea care te incurajeaza sa fii tu cea adevarata oricand simti, sa ai curajul sa iti afirmi si sa iti pastrezi oricand doresti parerile, stilul, temperamentul si atitudinile! Ea este cea care te ajuta sa dezvalui lumii, cu curaj, frumusetea ta. Ea nu iti arata cine trebuie sa fii! Asta vei hotara tu singura!

Tatiana Marinescu

Cine este femeia Kudika intruchipata in aceasta campanie de Tatiana Marinescu? Esti TU! Cea care este plina de viata, curioasa, independenta, creativa, darnica, pregatita, implicata, sexy si indragostita! Esti TU, cea aflata pe drumul cel bun, sprijin si muza pentru cei ce te iubesc, izvor de caldura, veselie, iubire si intelepciune pentru cei drag! Esti cea care crede in propriile ei forte, cea care are curajul sa creeze drumuri noi si stie ca va reusi! Tatiana poate fi oricare dintre voi, dar in acelasi timp este Ea Insasi!

Tatiana Marinescu este in prezent un model recunoscut in Romania si model si actrita admirata in Turcia, unde este mult mai vizibila decat acasa. Frumusetea ei si succesul in cariera sunt sustinute de o personalitate electrizanta, o prezenta magnetica si o atitudine delicata si feminina.

Plina de forta si expresivitate in editoriale de moda sau clipuri publicitare, te va surprinde cand o vei intalni... este rezervata si blanda, te priveste intens si deschis, vorbeste putin, dar spune mult! Au vazut "ceva special" in privirea ei si regizorii care au distribuit-o in clipul "Dream Girl" al lui Smiley, in "Africa" al lui Morandi, in cel al artistului turc Sinan Akcil „Bi’sey olmus” sau in serialul de televiziune Kara Murat (Turcia).

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri