Buna draga mea, Sunt Theona Balan, autoarea siteului femeiadesucces.ro - impreuna pentru o lume a femeii mai buna. Sunt interesata de evolutia femeii, de dezvoltarea si de descoperirea potentialului ei.

Astazi am pregatit un articol pentru mamici si pentru viitoarele mamici.

Esti mama? Simti ca sunt moment in care te depaseste situatia? Simti ca ai vrea sa iti iei o pauza din cand in cand? Ai remuscari ca nu petreci suficient timp alaturi de copilul/copiii tai? Ai vrea sa fii o super mamica, fara insa a renunta la statutul de femeie, iubita, cariera? Astazi dupa ce am petrecut niste momente minunate alaturi de baietelul meu m-am gandit sa scriu acest articol pentru a te face si pe tine sa te simti mai increzatore si sa incepi sa iubesti viata ta, asa cum este ea.

Impreuna vom invata cum sa ne facem viata mai usoara si mai frumoasa si implicit sa le-o facem si copiilor nostri mai frumoasa.

Foto: Shutterstock

Esti responsabila directa de viata copilului tau, de educatia lui si de dezvoltarea lui. Este important ca el sa aiba o mamica vesela si implinita. Optimista si plina de viata. Odihnita si relaxata. Tu esti modelul lui si e important ce exemplu de viata ii dai.

De aceea inainte de toate trebuie sa te concentrezi asupra ta si asupra dezvoltarii tale pentru a-i putea da un bun exemplu de viata si pentru a-i oferi cadrul propice dezvoltarii lui armonioase. (fizice, psihice si spirituale)

In zilele cand te simti singura, neajutorata, cand simti ca problemele si grijile te depasesc, opreste-te pentru cateva momente din alergatura si fa ceva pentru tine, ceva ce iti place cel mai mult…Du-ti intai copilul pentru o ora-doua la o prietena, la o bunica, la un vecin, sau la un loc de joaca si petrece timp cu tine.

Ce imi place mie sa fac in astfel de momente:

Sa savurez o cafea buna pe terasa, sau pe balcon alaturi de cartea preferata; Sa probez in oglinda fel de fel de tinute si sa fac fel de fel de combinatii si apoi sa ma privesc in oglinda si sa imi spun ca sunt minunata. Sa ma rasfat cu o baie cu spuma si aromaterapie. Sa merg la cumparaturi. O pereche de pantofi noi sigur ma scot din starea proasta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: