Setari Cookie-uri

Tehnici de dezvoltare personala, de aplicat cu succes la job

Suntem cei mai aspri critici ai nostri, iar asta ne poate trage inapoi cand vine vorba de cariera. Iata patru tehnici de dezvoltare personala care iti pot revolutiona in multe feluri parcursul profesional!

Insuseste-le si apeleaza la ele cand te coplesesc numeroasele taskuri profesionale. Aceste tehnici de dezvoltare personala te vor ajuta enorm sa evoluezi. Mindful.com le considera importante si cred ca si noi ar trebui sa le acordam atentia cuvenita.

In primul rand, trebuie spus ca autocritica nu ne duce pe drumul perfectiunii. Au descoperit acest lucru oamenii de stiinta care au studiat intens acest subiect. Dimpotriva, autocritica ne compromite telurile si ne saboteaza planurile, incurajandu-ne sa renuntam la vise, ca mod de a evita esecurile. Opteaza pentru auto-compasiune. Tehnica aceasta, pe care adesea o aplicam cand vine vorba de ceilalti, ar functiona excelent daca am utiliza-o pe noi insine. Cand simti ca auto-compasiunea devine o provocare, incearca umatoarele abordari:

Respecta masa de pranz. Obisnuieste-te sa respecti masa de pranz. Priveste acel moment ca pe un timp rezervat tie. Cand mananci, fii putin atenta la mancarea pe care urmeaza sa o consumi!

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.