Setari Cookie-uri

10 modele Victoria`s Secret isi dezvaluie secretele de frumusete

De la diete fara zahar si alcool, la box, sarit coarda si yoga, celebrii "ingerasi" de la Victoria`s Secret ne dezvaluie obiceiurile lor de intretinere.

1. Gisele Bundchen

Cel mai bine platit model din lume si totodata cea mai cunoscuta dintre "ingerasi" se mentine in forma cu o dieta fara zahar si fara alcool. Gisele se infrupta cu carne doar o data la 15 zile si este o mare fana a artelor martiale, relateaza MEDIAFAX.

2. Doutzen Kroes

Olandeza in varsta de 27 de ani urmeaza un regim fara carbohidrati si fara zahar pe cat posibil. In materie de miscare fizica, Doutzen Kroes sare cu coarda si face box.

3. Adriana Lima

Adriana Lima are un regim special pentru perioadele de defilare. Cu noua zile inainte de prezentare, nu mai consuma alimente solide, hranindu-se numai cu shake-uri cu proteine si apa. Iar cu 12 ore inainte sa urce pe podium, nu mai consuma nici lichide.

"Te usuci si poti pierde pana la trei kilograme jumate numai din asta", explica ea.

4. Candice Swanepoel

Citește și:

Blonda din Africa de Sud marturiseste ca are mai des sedinte de yoga si box inaintea defilarii (de la de trei ori pe saptamana la o data pe zi).

5. Heidi Klum

La doar doua luni dupa ce a nascut primul copil, Heidi a putut defila, in 2009, gratie antrenamentelor cu mingea medicinala si a greutatilor pentru glezne, de doua ori pe zi.

Citeste mai multe secrete de frumusete ale supermodelelor pe 9AM.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.