Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Peste 70.000 de participanti la Liberty Parade 2012!!!

Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali!, acestea au fost cuvintele lui Roger Sanchez, invitatul special al Liberty Parade 2012, eveniment ce a sarbatorit al unsprezecelea an de distractie fara limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 12 ore.

Publicul LIBERTY PARADE a avut parte de un show pe cinste, pentru acest eveniment la care s-a inregistrat o prezenta extraodinara - peste 70.00 de participanti, conform estimarilor fortelor de ordine -, organizatorii pregatind 300.000 de megawatti de sunet si lumini.

Evenimentul LIBERTY PARADE 2012 a fost transmis live pe MUSIC CHANNEL.
Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestari dance in aer liber, organizata de Radio 21, sambata, 28 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane in care au mixat Cristi Stanciu, Doi Deejay, DJ Dark, Shidance, Paul Damixie, Green Noise & Pillman, Cristian Kruger, Mose N, DJ Razz s-au umplut pana la refuz de clubberi fistichii veniti din toate zonele tarii. Costumati special pentru LIBERTY PARADE – cu tot felul de peruci, ochelari de soare si accesorii inedite, tinerii din camioane si miile de petrecareti care li s-au alaturat cu masini, biciclete sau pe jos in cea mai colorata caravana, alcatuind o coloana de sute de metri, au dansat pe intregul traseu, prin statiuni, pana la plaja dintre Venus si Saturn.

DJ Christian Green a spart gheata pe scena LIBERTY PARADE ARENA la ora 19:00, cu un electrizant set de o ora.
Pe scena inalta, la lasarea intunericului si-au facut apritia Allen & Kruger, urmati dupa o ora incinsa de dans de Paul Damixie de la Radio Killer. Tot atunci, Lee Heart, colega sa de trupa a urcat pe scena unde a interpretat Imnul Liberty Parade 2012 – „Is It Love Out There”.
Apoi a fost randul lui Adrian Eftimie sa tina in priza zecile de mii de trupuri vibrante, pe acelasi ritm, al muzicii electronice de calitate.

DJ Andi, realizatorul emisiunii Matinalii 21 de la Radio 21 si cel mai iubit DJ din Romania, a ridicat inca de la primele beat-uri peste 140.000 de maini in aer.
I-a urmat Liviu Hodor, realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21 si cel mai fashion DJ din Romania, care a oferit un super show cu dansatori si lumini.
Miezul noptii a venit cu un moment special de muzica si coregrafie, o nebunie de lumina si culoare, cu care organizatorii si Pepsi au reusit sa surprinda publicul devenit din ce in ce mai mare.

Vali BARBULESCU, cel mai cunoscut DJ roman, care a fost si MC-ul evenimentului, a urcat pe scena si a facut mega show. Intreaga plaja a vibrat pe muzica lui Vali Barbulescu! Baggi Begovic si Roger Sanchez s-au declarat super incantati de prestatia DJ-ului Radio 21, care a reusit sa ridice 140.000 de maini in aer!

Plaja dintre Venus si Saturn a explodat in urale si aplauze la ora 02.00 cand si-a facut aparitia pe scena primul invitat special al evenimentului, Baggi Begovic. DJ-ul olandez a fost impresionat de fantastica energie de la LIBERTY PARADE .

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.