Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Peste 70.000 de participanti la Liberty Parade 2012!!!

Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali!, acestea au fost cuvintele lui Roger Sanchez, invitatul special al Liberty Parade 2012, eveniment ce a sarbatorit al unsprezecelea an de distractie fara limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 12 ore.

I-a urmat „DJ-ul DJ-lor” si „Producatorul producatorilor”, celebrul DJ, producator si remixer american ROGER SANCHEZ. Timp de o ora si jumatate, DJ-ul a reusit sa isi castige publicul de partea sa inca de la primul beat.
„Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali”, acestea au fost cuvintele cu care Roger Sanchez si-a incheiat seara.
Cel mai bun DJ roman, DJ Optick, a venit apoi la platane intr-o atmosfera incendiara, oferind o prestatie de zile mari.

Pe beat-urile DJ-ilor Vika Jigulina si Raoul Russu tinerii de la LIBERTY PARADE au prins zorile impreuna, dansand neobositi pana la 6 dimineata, cand s-a incheiat oficial cea mai mare petrecere a anului.
Dupa 16 ore de seturi de exceptie, intampinate cu sufletele deschise de un public vibrant si energic, intr-o atmosfera incredibila, LIBERTY PARADE a demonstrat, in al 11-lea an de existenta ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.
Cele mai noi stiri despre Liberty Parade 2012 se pot citi pe www.libertyparade.com si www.radio21.ro.


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.