Setari Cookie-uri

Top 7 cele mai enervante persoane de pe Facebook

Plangaciosii sau melancolicii, care te enerveaza mai rau pe Facebook?

Poate unii iti sunt prieteni buni si ti-e greu sa-i stergi, dar cu greu le mai suporti aberatiile pe care le posteaza. Iata numai 7 dintre cele mai sacaitoare persoane de pe Facebook:

1. Melancolicul

Este vesnicul indragostit sau dimpotriva, suferindul din dragoste care cauta alinare. Melancolicul de pe Facebook posteaza din ora in ora melodii siropoase, statusuri cu declaratii de dragoste si poze cu indragostiti. Poate te-a sensibilizat o data, de doua ori, insa devine enervant cand te agaseaza cu atatea dulcegarii.

2. Inteleptul

Esti in pana de inspiratie si ai vrea sa gasesti un citat frumos? Intra pe pagina lui si cu siguranta, o sa gasesti o colectie impresionanta de maxime si cugetari. Inteleptul colectioneaza zeci de fotografii cu mesaje, statusuri si bineinteles, nu se poate abtine sa nu le imparta cu toti prietenii lui.

Citește și:

3. Plangaciosul

El este cel mai napastuit si i se intampla vesnic cele mai mari nedreptati. Plangaciosul posteaza in fiecare zi, daca nu chiar de doua ori pe zi stiri despre viata lui. Bineinteles, nimic de bine doar nemultumiri si pareri de rau.

Din cugetarile persoanei plangacioase afli ca viata e nedreapta, toti oamenii sunt rai si ca norocul il ocoleste de fiecare data. Azi si-a pierdut cainele, maine portofelul cu acte. Si uite asa, isi plange de mila in cautare de atentie. Cand nu mai are nimic nou de povestit repeta din urma, doar, doar nu se va prinde nimeni de micul truc.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.