Setari Cookie-uri

Top 7 cele mai enervante persoane de pe Facebook

Plangaciosii sau melancolicii, care te enerveaza mai rau pe Facebook?

4. Pasionatul

Te-ai trezit. Da, stii ca e vineri. Cum, doar atat? Nu stii sa te bucuri cum se cuvinte de inceputul weekend-ului. Ei bine, pasionatul este cel care posteaza dis-de-dimineata o fotografie haioasa din care o pisica, un catel sau un copil te anunta ca azi e vineri si incepe distractia! Restul zilei va posta in continuare alte fotografii si videoclipuri in acelasi ton.

Bineinteles, tot el te anunta ca dupa duminica urmeaza luni si trebuie sa te intorci la munca. Atunci wall-ul iti este inundat cu fete triste.

status Facebook sursa foto: shutterstock.com/ Jagodka

5. Visatorul

Sigur l-ai recunoscut si pe el in lista ta. Este cel care viseaza cu ochii deschisi la o viata mai buna. Nu e nimic rau in asta, dar parca ar fi mai bine sa pastreze pentru sine toate acele dorinte neimplinite. Dar nu, acest utilizator tine sa te spameze in fiecare zi cu fotografii din intreaga lume, colturi de insule care nici nu stiai ca exista si bineinteles, statusuri care incep cu „Mi-as dori sa...”.

Citește și:

6. Mondenul

Nu te gandi ca te tine la curent cu ultimele noutati din viata vedetelor. Nu, mondenul se crede un adevarat star si de aceea ,vrei nu vrei, o sa afli de la el tot ce face, unde merge, cu cine se intalneste. Da check-in in continuare, chit ca se afla pe aeroport, in metrou, in parc sau la mall.

7. Multumitul

Da, poate ca te agaseaza dar macar el nu se plange de nici unele. Multumitul este cel care posteaza albume intregi cu fotografii din viata lui personala. Stii daca s-a casatorit, unde a fost in luna de miere si bininteles cum se distreaza in timpul liber. Cum a venit din vacanta, descarca toate pozele direct in albumul de pe Facebook. Nu are nimic de acsuns, asadar poti sa-l vezi si in ipostaze mai putin reusite: clipind, cu parul valvoi sau in pijamale.

Pe tine ce fel de persoane te enerveaza cel mai tare pe Facebook?

Featured foto by Maridav via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.