Setari Cookie-uri

15 intrebari ca sa-ti descoperi misiunea pe acest Pamant

Sunt sigura ca toti suntem inzestrati cu daruri unice.

Cred ca am fost cu totii trimisi pe pamant cu un scop si toti avem un rost. Sunt sigura ca toti suntem inzestrati cu daruri unice. Iar ceea ce alegem sa facem cu ele, contribuie la o cauza mai importanta decat noi insine.

Anul trecut, alergam cu toata viteza spre visul meu: succes si bani. Insa uitasem de ce alerg. Din fericire, l-am intalnit pe Andrei (acesta nu e numele sau real). Andrei isi realizase toate telurile pe plan finainciar, care are aceleasi la care visam si eu. Avea independenta finainciara, si tot luxul pe care si-l putea dori.

Prin munca asidua si perseverenta reusise! Dar Andrei nu era fericit. Nu avea suficient timp liber sa se bucure de aceste lucruri. Voia o familie, voia liniste, voia sa-si traiasca viata... dar nu putea face asta. Avea prea multe responsabilitati, prea multe de pierdut si prea multe lucruri de care trebuia sa aiba grija. Pierduse ani de zile construindu-si castelul, iar acum ca era terminat, isi petrecea tot timpul asigurandu-se ca acesta nu se va prabusi.

Citește și:

femeie

Faptul ca l-am cunoscut pe Andrei mi-a deschis ochii spre o alta perspectiva. Cuvintele lui m-am scos instantaneu dintr-o stare de "inconstienta". Mi-am dat seama ca nu vreau sa imi petrec urmatorii 10 ani alergand dupa bani, doar pentru ca in final, sa ma trezesc in acelasi loc unde sunt si acum, din punct de vedere emotional, spiritual, mental. "Goana" mea se opri brusc, si am petrecut urmatoarele 2 luni reevaluandu-mi viata si scopul pe acest pamant.

Aceste intrebari imi treceau mereu prin minte:

Dupa ce alerg?
De ce fac asta? Care este scopul meu?
De ce sunt aici?

Cand citeam "De ce majoritatea afacerilor mici nu reusesc", mi-au dat lacrimile la partea despre gasirea vocatiei. In acel capitol, Michael Gerber le cere cititorilor sa faca un exercitiu de vizualizare, indemandu-i sa-si inchipuie cat mai exact cu putinta, ziua inmormantarii lor.
Despre ce vrei sa vorbeasca cei prezenti acolo?
Care vrei sa fie realizarile vietii tale? Ce ar conta cel mai mult la sfarsitul vietii tale?
Faci acel lucru ACUM?

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.