Setari Cookie-uri

Ce ne tine tineri?

Care sunt secretele tineretii vesnice?

poveste scrisa de Alice Nastase Buciuta

blog kudic: CoffeeChat.ro

Am petrecut ieri o zi in care am intalnit doar oameni binevoitori si draguti, care mi-au dat sfaturi legate de cum sa ma pastrez tanara. Si, catre seara, deja intrasem si eu in joc si dadeam, la randul meu, sfaturi.
Cosmeticiana mea m-a sfatuit sa ma dau pe corp cu ulei de masline, ca sa imi pastrez pielea catifelata si fina pana la adanci etati. Mi-a povestit despre prietena ei care respecta cu sfintenie ritualul miruirii de seara si care arata ca o diva, cu zece ani mai tanara decat cei trecuti in actul de identitate.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Doctorita dentista m-a sfatuit sa-mi beau cu paiul bauturile colorate, ca sa imi pastrez dintii mai albi pentru mai multa vreme. Si o amica intalnita intamplator in salonul ei de asteptare m-a sfatuit sa imi pensez altfel sprancenele, eventual sa merg la un cabinet specializat care sa mi le redeseneze, fiindca acum au o forma care ma face sa par rea. Iar eu sunt buna.

Citește și:

Cand am luat-o de la scoala, fetita mea cea mare m-a mustrat pentru niste haine alese neinspirat si mi-a vandut cateva trucuri legate de felul in care sa combin piesele vestimentare, in asa fel, incat sa par mai tanara decat sunt. Iar la emisiunea de dupa amiaza am impartasit cu Magda Catone impresii si pareri de mamici si am stabilit amandoua ca luam viata de la capat cu fiecare copil, pastrandu-ne tinere pe masura ce mai aducem pe lume un odor.

Recunosc, insa, ca cel mai mult am intinerit citind comentariile prietenelor de aici, de pe coffeechat si m-am emotionat de emotia Mikai care, intr-un gest copilaros si indraznet, deopotriva, l-a pupat pe obraz pe cel drag. Si am inteles atunci ca poti sa te dai cu ulei pe corp in fiecare zi si poti sa iti conturezi cu grija sprancenele, dar, daca nu iti pastrezi inocenta, dorinta de joc, speranta si credinta in dragoste, totul va fi in zadar.

Citește și:

Puterea de a ne indragosti, iar si iar, la orice varsta, e cea care ne tine tineri. Inima nu capata riduri. Asa ca am de gand sa tin seama de sfaturile frumusetii, dar astazi vreau sa asez si eu pe obrazul cuiva drag un sarut…

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.