Setari Cookie-uri

Altfel de Mos Nicolae: 10 lucruri dragute pentru colegi

In fiecare an iti faci griji pentru sarbatorirea lui Mos Nicolae? Mai ales pentru colegii de munca? Noi avem raspunsuri...

2. Bete

Cu siguranta au facut si ceva rau de-a lungul anului. Pregateste fiecarui cate o nuielusa curatata, legata cu fundita rosie si cate o acadea – ciubuc (stii despre ce vorbesc, acadelele rotunde sau in forma de bastonas dupa care tanjeam in copilarie).

3. Premii dulci

Cumpara-le ceva dulce: fondante, gogosici, briose sau gateste ceva bun: daca dragostea trece prin stomac, sigur te vor aprecia si colegii tai mai mult dupa aceasta zi.

4. Surprize pentru IT-isti

Trebuie sa te strecori in birou inaintea colegilor, sa le deschizi calculatoarele si sa le schimbi Wallpaper-ul (sperand ca inca il mai au salvat pe undeva, ca sa il poata schimba inapoi si sa nu te urasca). Pune-le o imagine care sa ii faca sa zambeasca: un animalut amuzant sau vreo caricatura.

5. Vin fiert

Varianta asta este doar pentru finalul programului: nu promovam consumul de alcool la locul de munca. Iti trebuie: aragaz sau resou care sa faca fata, o oala mare, polonic, pahare de unica folosinta, cativa litri de vin rosu (nu mai mult de o cana pentru fiecare), zahar, scortisoara (de preferat betisoare), o portocala, un mar, putin piper si ai sa le incalzesti inimile, nasurile si stomacurile inainte de a pleca acasa. Sigur vor tine minte seara asta!

Citește și:

6. Zaruri

Cate doua zaruri pentru fiecare, de marime medie, pe unul vei scrie verbe si pe celalalt parti ale corpului. Vor fi niste suveniruri care se vor dovedi foarte folositoare la orice joc cu porunci.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.