Setari Cookie-uri

Altfel de Mos Nicolae: 10 lucruri dragute pentru colegi

In fiecare an iti faci griji pentru sarbatorirea lui Mos Nicolae? Mai ales pentru colegii de munca? Noi avem raspunsuri...

7. Creeaza atmosfera

Se poate sa te urasca putin femeia de serviciu sau oricine face curat dupa surpriza ta, dar, daca fiecare coleg va fi intampinat cu miros de scortisoara, cantecele vesele si zapada jucausa (aruncata in bataia ventilatorului), eu cred ca ar fi un inceput de zi frumos. Dar pentru asta trebuie sa ajungi prima la munca... din nou.

8. Ghiveci

Pregateste-le cate un ghiveci mic, in care sa pui cateva seminte: vor vedea la primavara ce le-ai pregatit! Ardei iuti, patrunjel, floricele sau... monede – ataseaza-le un biletel pe care sa le spui termenul la care vor avea rezultatele si, daca nu gasesc niciun fir vegetal, sa scormoneasca pamantul dupa alte comori. Fiecare ghiveci va avea numele scris pe el, astfel incat „comorile” sa ajunga la cine trebuie.

9. Desene animate la sfarsit de program

Roaga pe toata lumea sa mai stea jumatate de ora dupa ce termina munca (sau sa incerce sa isi termine sarcinile mai devreme). Floricele, suc si desenele copilariei (Looney Tunes, X-men sau Tom& Jerry) si cu siguranta vei starni multe emotii si zambete.

Citește și:

10. Nervi dulci

Ascunde-le sub tastatura (sau undeva unde sa ii deranjeze si sa fie nevoiti sa caute) o tableta de ciocolata si un biletel cu vorbe de duh sau fotografii de grup (cu sau fara rama). Chiar daca ii va deranja, initial, din cauza ca nu se pot desfasura, cu siguranta le va provoca si putina veselie cand vor descoperi care era obstacolul.

Nu uita sa te gandesti daca vrei sa ramai mosul anonim sau daca vrei sa stie pe cine sa pupe... daca este a doua varianta, nu uita sa te semnezi.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.