Setari Cookie-uri

5 trenduri in decorarea bradului de Craciun

Brad de fashionista

Inainte sa dai play cd-ului cu colinde si sa scoti la iveala decoratiunile de Craciun, hai sa vorbim despre trenduri. Stiai ca pana si brazii pot fi considerati marca unei fashioniste adevarate?

Incepe intai cu alegerea copacelului. Bineinteles, el trebuie sa se potriveasca intai cu dimensiunea camerei in care il vei amplasa. Un pom prea mare poate da senzatia de spatiu inghesuit, ceea ce nu e deloc placut. Daca pe langa spiritulul Craciunului, simti si spiritul eco, poti opta pentru un brad artificial.

SURSA FOTO: Shutterstock.com

Cel mai mare avantaj este ca il poti refolosi linista multi ani la rand iar crengutele lui nu lasa ace in toata incaperea. Poti alege unul verde sau alb. Evita-le totusi pe cele care au fibra optica incorporate. Alaturi de decoratiunile alese de tine si de o instalatie luminoasa, s-ar putea sa para mai mult sorcova decat brad.

Citește și:

O, brad pompos…

Specialistii in decoratiuni spun ca un brad fashion trebuie sa aiba doua sau cel mult, trei culori. Poti incerca unele combinatii mai putin obisnuite, de exemplu un auriu vesel cu un portocaliu cald. E o alaturarea moderna care iti poate aminti de zilele copilariei cand gaseai portocale in brad.

Vrei sa aduci putina zapada chiar la tine in casa? Nimic mai simplu! Decoreaza bradul in alb si argintiu. Ornamentele in aceste culori sunt la indemana oricui si le poti gasi usor pe rafturile magazinelor.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.