Setari Cookie-uri

5 trenduri in decorarea bradului de Craciun

Brad de fashionista

Go big!

Globurile mari sunt si ele in topul alegerilor din acest an. Ai grija totusi sa nu asezi prea multe sau sa nu le pozitionezi prea aproape unele de altele. Risti sa ascunzi bradul cu totul. Atenti sporita si la dimensiunea pomului ales. Un copac mic va arata mult prea incarcat. Incearca sa folosesti decoratiuni mari dintr-o singura culoare. Lasa-ti imaginatia sa zboare si joaca-te cu nuantele dar nu exagera.

Craciun eco

Daca nu iti plac brazii de plastic, poti aduce un colt de natura in casa ta fara sa cresti numarul copacilor taiati. Nimic mai simplu. In magazine gasesti multi braduti plantati in ghivece. Daca ii ingrijesti corespunzator, te poti bucura de aroma lor proaspata in fiecare zi.

Tot ce trebuie sa faci este sa-i uzi cu regularitate. Ghiveciul trebuie sa aiba gauri de scurgere si trebuie asezat pe farfurie mare unde se va strange apa in exces. Daca vrei sa-l replantezi, muta-l intr-un ghiveci mai mare si asigura-te ca pamantul are ingrasamant. Tine-l departe de sursele de caldura si plaseaza-l intr-un loc foarte bine aerisit. Acolo unde exista posibilitatea, tine-l in curte sau pe balcon.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.