Setari Cookie-uri

De ce iubim Craciunul?

Pana si Grinch a ajuns sa il iubeasca...

Prima zi

Dimineata este magnifica: descoperirea cadourilor sub brad, sub perna, pe burta sau unde a apucat sa ti le lase Mosul, ignorarea dezordinii care se face in acest proces, micul dejun copios, cand gusti din toate bunatatile, prima vanatoare de bomboane din pom...

Apoi pranzul, cand toata lumea incalzeste prea multa mancare, indiferent cat ai incerca sa pui mai putina, cand te saturi. E atat de placut sa faci o burta cat un butoi incat simti ca te dai de-a dura in drum spre pat si la televizor. Este atat de bine! Nici macar nu este nevoie sa iti faci patul! Nici macar prin varful celui mai lung fir de par nu iti trece vreun gand de munca! Nu este nevoie sa ajungi undeva anume la o ora anume, nu este nevoie sa te schimbi de pijamale, nu este nevoie sa speli vasele imediat.

Apoi vizitele, pentru ca astea se intampla la orice casa: ori vizitezi vreo matusa, ori vin rudele sau prietenii la tine, cert este ca vezi niste figuri care nu stau cu tine in casa. Dar este placut oricum, pentru ca toata lumea rade si se simte bine, toata lumea este intotdeauna cu burtile pline si cu voie buna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.