Setari Cookie-uri

Planul pentru 2013 in 5 pasi

Anul acesta va fi unul mai bun! Trebuie sa fie!

Iulie: Concediu si relaxare – daca acum pleci in vacanta, profita din plin de ea: fara mailuri, fara griji. Doar incarca-te cu energie si cu buna dispozitie cat sa-ti ajunga pentru tot anul!

August: Ofera afectiune animalelor din jurul tau, nu te mai teme de caini, mangaie-i, arunca firimituri vrabiilor, mergi la gradina zoologica, da-le cereale ( nu din cele de care mananci tu) sau paine lebedelor din lacul din parc.

Septembrie: Ia-ti liber macar un weekend in care sa ai grija doar de tine. Mergi la coafor sau rasfata-te acasa, dar pretinde ca esti in concediu la un spa de cinci stele.

Octombrie: Grabeste-te si mai fa cateva liste, se apropie sfarsitul anului si inca mai ai lucruri de indeplinit. Fa-le acum sau gaseste, macar, algoritmul care te va ajuta sa indeplinesti cat mai multe dintre ele.

Noiembrie: Daca ai un partener, iubeste-l tare! Daca nu ai unul, gaseste-l persoana potrivita asupra careia sa iti reversi afectiunea.

Citește și:

Decembrie: Lasa-te purtata de valul de veselie care vine odata cu realizarea ca vine Craciunul si, din cand in cand, felicita-te pentru traseul splendid pe care l-ai avut anul acesta!

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.